Bestelbus leasen

Bij het vervoeren van goederen wil je natuurlijk in een betrouwbare bestelbus rijden zonder gedoe. Je wilt immers de goederen op tijd leveren, stilstaan is een nachtmerrie. Een betrouwbare bestelbus is een must voor koeriersdiensten en andere bedrijven. Door het leasen van een bestelbus kun je zorgeloos rijden zonder gedoe. Voor een vast maandbedrag sta je niet voor verrassingen. Verzekering, (wegen)belasting en andere zaken zijn allemaal geregeld. Met de extra service van Autolease Twente zoals gratis vervangend vervoer zorgen we ervoor dat je nooit stil staat. Wil je dus zorgeloos goederen vervoeren? Een bestelbus leasen is de perfecte oplossing! Bekijk ons aanbod bestelbussen online of neem contact met ons op via onze contactpagina en laat je informeren door onze leaseadviseurs.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Voordelen van een bestelbus leasen

Een bestelbus leasen biedt vele voordelen. Je kunt voor een vast maandbedrag in een bestelbus rijden zonder gedoe. Het leasen van een bestelbus vereist over het algemeen minder kapitaal dan kopen. Zo kun je dit geld gebruiken voor andere investeringen in het bedrijf en heb je geen verrassingen in de kosten, gewoon een vast maandbedrag. Financieel gezien hoef je ook geen zorgen te maken over de restwaarde van de bestelbus, onderhoudskosten of (wegen)belastingen. Daarnaast kun je kiezen voor voertuigen met de nieuwste technologieën en efficiënte motoren. Dit kan gunstig zijn voor bedrijven die willen profiteren van betrouwbaardere en zuinigere bestelbussen. Benieuwd of een bestelbus leasen past bij jouw bedrijf? Onze leaseadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw specifieke wensen en behoeften.

Ons aanbod bestelbussen

We hebben een groot aanbod verschillende bussen die je bij ons kunt leasen. Naast bestelbussen hebben we ook personenbussen om personen te vervoeren of werkbussen voor vakmensen zoals timmerlieden, elektriciens of loodgieters. Wanneer je liever een compacte bestelbus wilt hebben om gemakkelijk door krappe straatjes heen te rijden kun je kiezen voor caddy lease. Omdat we een divers aanbod bussen hebben kunnen we altijd de perfecte (bestel)bus aanbieden. Omdat we merkonafhankelijk zijn kunnen we de beste modellen van betrouwbare merken aanbieden, zo lease je een bestelbus die voldoet aan al je wensen en behoeften. We zetten graag ons aanbod bestelbussen op een rijtje:

Robin Slaghuis
Accountmanager
Hulp bij het zoeken van de perfecte bestelbus?

Benieuwd wat de verschillen zijn tussen de bestelbussen? Of heb je een andere vraag over ons aanbod bestelbussen voor de lease? We helpen je graag met het kiezen van de juiste bestelbus én bijpassende leasevorm. Zo heb je altijd de beste leaseoptie voor jouw bedrijf!

Contact opnemen

Een bestelbus leasen bij Autolease Twente

Bij Autolease Twente begrijpen we dat een goede bestelbus essentieel is voor je bedrijf. Je moet niet alleen op de bestelbus kunnen vertrouwen, maar de bus voor het werk moet ook voldoen aan jouw specifieke werkzaamheden. Moet je bijvoorbeeld veel met een aanhanger rijden? Een bestelbus met trekhaak en genoeg trekvermogen is dan heel belangrijk. Wil je liever veel klein materiaal mee naar elke werkklus kunnen meenemen? Bijvoorbeeld als loodgieter graag alle voorraad overzichtelijk kwijt kunnen in de laadruimte? We bieden graag de juiste bestelbus aan die past bij je wensen en behoeften. In een persoonlijk gesprek brengen we graag de wensen en behoefte in kaart om de beste leaseoptie aan te kunnen bieden. Zo heb je niet alleen de perfecte bestelbus maar ook de beste leasevorm. Bijvoorbeeld tijdelijk een bestelbus nodig voor een bouwproject? Misschien dat shortlease een betere optie is dan de traditionele lease. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet rij je deze week nog weg in een nieuwe leasebus, onderweg naar je volgende klus.

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor bestelbus lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor bestelbus lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van bestelbus lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook eens deze leasemerken: