Volkswagen Multivan lease

Een comfortabele, luxe en duurzame bus nodig voor je onderneming? Met een Volkswagen Multivan beschik je over een ruime en betrouwbare (werk)bus. Door de krachtige motor perfect om passagiers in stijl en comfort te vervoeren. Ontdek de mogelijkheden van Volkswagen Multivan lease bij Autolease Twente en neem vandaag nog contact met ons op.

Achterklep in plaats van traditionele achterdeuren

De Volkswagen Multivan is ontworpen voor personenvervoer en biedt meerdere uitvoeringen om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Een opvallend kenmerk is de achterklep in plaats van de traditionele achterdeuren, waardoor in- en uitstappen eenvoudiger is dan ooit tevoren. Het interieur van de Multivan straalt luxe uit, met losse stoelen die 360 graden kunnen draaien, zodat je passagiers comfortabel en naar elkaar gericht kunnen reizen. Klaar om de Volkswagen Multivan te leasen en jouw passagiers de ultieme reiservaring te bieden? Kies je voor duurzaamheid? Dan is er de plug-in hybride versie die een volledig elektrische dagelijkse rit met deze Volkswagen mogelijk maakt.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen Multivan?

Wil je meer weten over de Volkswagen Multivan? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Multivan van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen Multivan zelf ervaren.

Ongekend flexibel en veilig

Het interieur van de nieuwe Multivan biedt ongekende flexibiliteit dankzij een volledig vlakke vloer, een innovatief railsysteem en stoelen die eenvoudig kunnen worden verwijderd. Zo kun je de indeling aanpassen zoals jij dat wilt. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de nieuwe Multivan. Met meer dan 20 slimme assistentiesystemen die tijdens elke rit met je meekijken kun je passagiers veilig vervoeren. De IQ.Light LED-matrixkoplampen dragen bij aan een beter zicht en optimale zichtbaarheid op de weg. De integratie van Amazon’s Alexa zorgt voor naadloze connectiviteit en gemak (spraakherkenning). Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Dit biedt een prachtig uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor het interieur nog ruimer aanvoelt. Bovendien vermindert de LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas de warmteoverdracht met maar liefst 78%. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor Volkswagen Multivan lease.

Luc Kevelham
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen Multivan?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen Multivan de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …