Volkswagen Transporter lease

De ultieme bedrijfswagen die voldoet aan al jouw zakelijke behoeften: Volkswagen Transporter. Bij Autolease Twente kun je kiezen voor Volkswagen Transporter lease, de populaire (werk)bus van Volkswagen. De Transporter is een iconische bestelwagen met een rijke geschiedenis, wereldwijd gewaardeerd om zijn ruimte, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Stel je eigen (werk)bus samen

Bij Volkswagen heb je de keuze uit verschillende varianten van de Transporter, waaronder enkele en dubbele cabines, geschikt voor personenvervoer of goederenvervoer. Deze veelzijdigheid maakt de Transporter een favoriet onder ondernemers. Je kunt kiezen tussen verschillende wielbases, hoogtes, en deuren aan de achterkant – een achterklep of achterdeuren, met of zonder ruiten. Met de grootste laadruimte in zijn klasse, tot wel 9,3 vierkante meter, biedt de Transporter voldoende ruimte voor al jouw bedrijfsbehoeften.

.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen Transporter?

Wil je meer weten over de Volkswagen Transporter? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Transporter van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen Transporter zelf ervaren.

Efficiënte en flexibele mogelijkheden

De Volkswagen Transporter biedt niet alleen ruimte, maar ook flexibiliteit en functionaliteit. Het interieur is goed ontworpen en de laadruimte is aanpasbaar met scheidingswanden. Zo kun je de ruimte zelf indelen zoals jij dat wilt. Met een maximaal laadvermogen van 1,4 ton en een veilig ontwerp beschermt de Transporter niet alleen jou, maar ook jouw lading. Als extra gemak nodig is, kun je zelfs kiezen voor een elektrische achterklep om laden en lossen nog eenvoudiger te maken. Tevens is de Volkswagen Transporter uitgerust met krachtige en efficiënte motoren, dit zorgt voor een plezierige rijervaring en zuinig brandstofverbruik. Kortom, de Transporter is de ultieme bedrijfswagen die aan al jouw zakelijke behoeften voldoet.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen Transporter?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen Transporter de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …