Volkswagen Transporter lease

De ultieme bedrijfswagen die voldoet aan al jouw zakelijke behoeften: Volkswagen Transporter. Bij Autolease Twente kun je kiezen voor Volkswagen Transporter lease, de populaire (werk)bus van Volkswagen. De Transporter is een iconische bestelwagen met een rijke geschiedenis, wereldwijd gewaardeerd om zijn ruimte, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Stel je eigen (werk)bus samen

Bij Volkswagen heb je de keuze uit verschillende varianten van de Transporter, waaronder enkele en dubbele cabines, geschikt voor personenvervoer of goederenvervoer. Deze veelzijdigheid maakt de Transporter een favoriet onder ondernemers. Je kunt kiezen tussen verschillende wielbases, hoogtes, en deuren aan de achterkant – een achterklep of achterdeuren, met of zonder ruiten. Met de grootste laadruimte in zijn klasse, tot wel 9,3 vierkante meter, biedt de Transporter voldoende ruimte voor al jouw bedrijfsbehoeften.

.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen Transporter?

Wil je meer weten over de Volkswagen Transporter? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Transporter van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen Transporter zelf ervaren.

Contact opnemen

Efficiënte en flexibele mogelijkheden

De Volkswagen Transporter biedt niet alleen ruimte, maar ook flexibiliteit en functionaliteit. Het interieur is goed ontworpen en de laadruimte is aanpasbaar met scheidingswanden. Zo kun je de ruimte zelf indelen zoals jij dat wilt. Met een maximaal laadvermogen van 1,4 ton en een veilig ontwerp beschermt de Transporter niet alleen jou, maar ook jouw lading. Als extra gemak nodig is, kun je zelfs kiezen voor een elektrische achterklep om laden en lossen nog eenvoudiger te maken. Tevens is de Volkswagen Transporter uitgerust met krachtige en efficiënte motoren, dit zorgt voor een plezierige rijervaring en zuinig brandstofverbruik. Kortom, de Transporter is de ultieme bedrijfswagen die aan al jouw zakelijke behoeften voldoet.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen Transporter?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen Transporter de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Volkswagen Transporter lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Volkswagen Transporter lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Volkswagen Transporter lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …