bakwagen met laadlift

Verhuiswagen huren

Waarom zou je een verhuisbedrijf inhuren als je het ook zelf kunt doen? Als je maar de beschikking hebt over het juiste vervoersmiddel. Bij Autohuur Twente kun je eenvoudig en voordelig een verhuiswagen huren.

Huur een verhuiswagen die bij je past

Heb je weinig spullen te verhuizen dan volstaat waarschijnlijk een verhuisbusje. Heb je veel spullen of grote meubels, dan is een bakwagen ideaal als verhuiswagen. Een bakwagen huren is wel iets duurder dan een busje huren maar door de elektrische laadlift ook erg aangenaam bij de verhuizing van jouw spullen.

Bij Autohuur Twente heb je de keuze uit meerdere modellen. Er is altijd een verhuiswagen die bij jou past. Wel zo makkelijk: alle verhuiswagens die we verhuren mag je gewoon besturen met je B-rijbewijs.

Verhuizen?

Huur de bakwagen met laadlift
of een ruime bestelbus.

Extra service bij het verhuizen

Verhuizen is een hele onderneming. Je moet al je spullen zorgvuldig inpakken. Zorgen dat niets beschadigd. Bij ons kun je naast het huren van een verhuiswagen ook terecht voor verhuisdozen, verhuisdekens, spanbanden, steekwagens en meubelkarren. Al deze materialen zijn eenvoudig bij te boeken als je online reserveert.

Al onze prijzen zijn inclusief:

  • BTW
  • Verzekering
  • 100 vrije KM per dag
>> Bekijk het aanbod huurauto’s

Bekijk ook eens:

Loading …