Renault Kangoo lease

De Renault Kangoo, een veelzijdige en compacte Renault bedrijfsauto die al sinds 1997 klaarstaat om mens en materiaal naar hun bestemming te brengen. Binnen ons uitgebreide aanbod Renault bedrijfswagens is de Kangoo een populaire keuze voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar efficiëntie en flexibiliteit. Is Renault Kangoo lease de beste oplossing voor jouw mobiliteitsprobleem? Bekijk ons aanbod Kangoo bedrijfwagens op deze pagina en lees waarom deze bijzonder caddy van het merk Renault perfect is voor jou.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Compacte bedrijfsauto

De Renault Kangoo is beschikbaar in verschillende generaties, met de tweede generatie die al sinds 2007 in productie is. Wat deze bedrijfsauto zo veelzijdig maakt, is de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende wielbases: de Compact, de Express en Express Maxi. Dit betekent dat je de Kangoo kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften, of je nu grote materialen wilt vervoeren of gewoon op zoek bent naar een compacte bedrijfsauto voor de stad. Renault heeft zich ook toegewijd aan duurzaamheid met de introductie van de Renault Kangoo Z.E., onderdeel van het Zero Emission initiatief van het merk. Met deze elektrische Renault bedrijfsauto kun je niet alleen efficiënt zakelijk rijden, maar ook bijdragen aan een schonere toekomst.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Renault Kangoo?

Wil je meer weten over de Renault Kangoo? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Kangoo van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Porsche Kangoo zelf ervaren.

Contact opnemen

Ruim aanbod Kangoo leaseauto’s

Bij Autolease Twente bieden we een breed scala aan Renault Kangoo lease deals. Of je nu kiest voor een traditionele brandstofmotor of de overstap maakt naar elektrisch rijden met de Kangoo Z.E., onze leaseopties zijn flexibel en afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke optie? Dan kun je ook gebruikmaken van onze Occasion Lease, waarmee je tweedehands een Renault Kangoo kunt leasen. Materialen vervoeren in de stad of op zoek naar een duurzame zakelijke oplossing, de Renault Kangoo biedt het allemaal. Neem vandaag nog contact op met Autolease Twente om meer te weten te komen over onze Renault Kangoo lease deals en ontdek hoe deze compacte bedrijfsauto jouw zakelijke mobiliteit kan verbeteren.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Renault Kangoo?

Past Lease bij jou? Is Renault Kangoo de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Renault Kangoo lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Renault Kangoo lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Renault Kangoo lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook eens deze Renault modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …