Toyota ProAce Electric lease

Bij Autolease Twente begrijpen we dat jouw bedrijf op zoek is naar duurzame en efficiënte oplossingen. Daarom introduceren we met trots Toyota ProAce Electric lease, een volledig elektrische bestelwagen die klaar is om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Genoeg laadruimte en vermogen

Een van de voordelen van de Toyota ProAce Electric is het slimme ontwerp. Het accupakket is geïntegreerd in de bodem van de auto, wat betekent dat er geen concessies worden gedaan aan de beschikbare laadruimte. De ProAce Electric is verkrijgbaar in drie varianten: de Compact met 4,6 m3 laadvolume, de Worker met 5,3 m3 en de Long Worker met maar liefst 6,6 m3. Met een maximaal laadvermogen van 1.000 tot 1.275 kilo en de mogelijkheid om een aanhanger mee te nemen, biedt de ProAce Electric ongekende flexibiliteit voor jouw bedrijf.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Toyota ProAce Electric?

Wil je meer weten over de Toyota ProAce Electric? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de ProAce Electric van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Toyota ProAce Electric zelf ervaren.

De perfecte bedrijfsbus voor je onderneming

Bij Autolease Twente geloven we dat Toyota lease de weg naar succes is als je een bedrijfsbus zoekt voor je onderneming. Bekijk hieronder al onze Toyota ProAce lease deals en kies degene die het beste bij jouw zakelijke behoeften past. Heb je specifieke eisen voor je nieuwe leaseauto? Gebruik dan de handige filters aan de linkerkant van het scherm om snel de zakelijke auto te vinden waar jij naar op zoek bent. Voordat je jouw definitieve beslissing neemt, raden we je aan om de Toyota ProAce te vergelijken met alternatieve modellen. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt voor jouw onderneming. Bij Autolease Twente staan we klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het vergelijken van modellen tot het afsluiten van de beste lease deal. Kies voor betrouwbaarheid, efficiëntie en succes met een Toyota ProAce lease van Autolease Twente.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Toyota ProAce Electric?

Past Lease bij jou? Is Toyota ProAce Electric de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze Toyota modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …