team Autolease Twente

Over ons

Autolease Twente, aangenaam! Jouw flexibele mobiliteitspartner in de buurt.

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in Hengelo, Enschede, Almelo en omgeving met verhuur en lease van personenauto’s, personenbussen en bestelbussen aan de zakelijke en particuliere markt. Wellicht heb je een van onze busjes al eens in de omgeving zien rondrijden?

Alle merken autolease

Of je nu op zoek bent naar een Audi, Volkswagen of Nissan, bij Autolease Twente zijn we merkonafhankelijk. Dat betekent dat we jou elk gewenst merk auto kunnen leveren. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Behalve alle merken bieden we namelijk ook alle leasevormen.

Autolease Twente is het adres voor:

Direct naar de Zakelijke Lease Voorraad
Maik Jansen
Directeur
Mag ik jou helpen?

Ongeacht de auto die je zoekt, help ik je graag op weg. Jouw specifieke wensen staan daarbij altijd voorop. Ik denk graag met je mee en geef je desgewenst advies wat voor jouw specifieke situatie de beste lease oplossing is.

Contact opnemen

Wat wij jou beloven

Eerlijkheid

Eerlijk ondernemen staat hoog in het vaandel bij Autolease Twente. Onder eerlijk ondernemen verstaan we het oprecht zaken doen met jou zodat er een win-win situatie ontstaat bij ons allebei.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is ook een streefwaarde van Autolease Twente. Jij moet kunnen vertrouwen op de deskundigheid van ons personeel en de juistheid van de toezeggingen en uitspraken die we doen. Hierdoor kunnen we beide voordeel behalen uit de transactie.

Rechtvaardigheid

Eén van de aspecten waar jij op moet kunnen vertrouwen is dat je rechtvaardig wordt behandeld. Dit betekent niet alleen dat de opbouw van het contact moet bestaan uit een rechtvaardige calculatie, maar ook uit ethisch verantwoorde voorwaarden.

Flexibele Mobiliteit

Soms heb je gewoon tijdelijk extra behoefte aan een personenauto of bestelbus. Dan is het fijn als je een partij hebt die je daarmee kan helpen en snel kan schakelen. Wij helpen je graag! Wij bieden namelijk voor elke situatie een pasklare oplossing.

Bij Autolease Twente houden we van flexibiliteit. Het geeft ons ruimte voor het waarmaken van onze beloftes. Dit vertaalt zich in het naleven van de afspraken en het mobiel houden van al onze klanten. Ook kan in combinatie met onze persoonlijke benadering snel geschakeld worden waarmee we jou als klant compleet ontzorgen.