Werkbus leasen

Op je werkbus moet je natuurlijk altijd kunnen vertrouwen. De bus voor het werk moet altijd starten en rijden, zodat je altijd op tijd en veilig aankomt bij de werkklus. Door te kiezen voor lease beschik je altijd over de nieuwste, betrouwbare werkbussen en is onderhoud inbegrepen. Met een vast maandbedrag sta je niet voor verrassingen. Onderhoudskosten, (wegen)belasting en verzekering is allemaal inbegrepen. Zo kun jij rijden zonder gedoe. Wil je een werkbus leasen? Bekijk ons aanbod werkbussen online of neem contact met ons op via onze contactpagina en laat je informeren door onze leaseadviseurs.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Voordelen van een werkbus leasen

Een werkbus leasen biedt vele voordelen. Je kunt voor een vast maandbedrag in een werkbus rijden zonder gedoe. Het leasen van een werkbus vereist over het algemeen minder kapitaal dan kopen. Zo kun je dit geld gebruiken voor andere investeringen in het bedrijf en heb je geen verrassingen in de kosten, gewoon een vast maandbedrag. Financieel gezien hoef je ook geen zorgen te maken over de restwaarde van de werkbus, onderhoudskosten of (wegen)belastingen. Daarnaast kun je kiezen voor voertuigen met de nieuwste technologieën en efficiënte motoren. Dit kan gunstig zijn voor bedrijven die willen profiteren van betrouwbaardere en zuinigere werkbussen. Benieuwd of een werkbus leasen past bij jouw bedrijf? Onze leaseadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw specifieke wensen en behoeften.

Ons aanbod werkbussen

We hebben een groot aanbod verschillende bussen die je bij ons kunt leasen. Naast werkbussen hebben we ook personenbussen om personen te vervoeren of bestelbussen om pakketten te versturen. Wanneer je liever een compacte werkbus wilt hebben om gemakkelijk door krappe straatjes heen te rijden kun je kiezen voor caddy lease. Omdat we een divers aanbod bussen hebben kunnen we altijd de perfecte (werk)bus aanbieden. Omdat we merkonafhankelijk zijn kunnen we de beste modellen van betrouwbare merken aanbieden, zo lease je een werkbus die voldoet aan al je wensen en behoeften. We zetten graag ons aanbod werkbussen op een rijtje:

Robin Slaghuis
Accountmanager
Hulp bij het zoeken van de perfecte werkbus?

Benieuwd wat de verschillen zijn tussen de werkbussen? Of heb je een andere vraag over ons aanbod werkbussen voor de lease? We helpen je graag met het kiezen van de juiste werkbus én bijpassende leasevorm. Zo heb je altijd de beste leaseoptie voor jouw bedrijf!

Contact opnemen

Een werkbus leasen bij Autolease Twente

Bij Autolease Twente begrijpen we dat een goede werkbus essentieel is voor je bedrijf. Je moet niet alleen op de werkbus kunnen vertrouwen, maar de bus voor het werk moet ook voldoen aan jouw specifieke werkzaamheden. Moet je bijvoorbeeld veel met een aanhanger rijden? Een werkbus met trekhaak en genoeg trekvermogen is dan heel belangrijk. Wil je liever veel klein materiaal mee naar elke werkklus kunnen meenemen? Bijvoorbeeld als loodgieter graag alle voorraad overzichtelijk kwijt kunnen in de laadruimte? We bieden graag de juiste werkbus aan die past bij je wensen en behoeften. In een persoonlijk gesprek brengen we graag de wensen en behoefte in kaart om de beste leaseoptie aan te kunnen bieden. Zo heb je niet alleen de perfecte werkbus maar ook de beste leasevorm. Bijvoorbeeld tijdelijk een werkbus nodig voor een bouwproject? Misschien dat shortlease een betere optie is dan de traditionele lease. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet rij je deze week nog weg in een nieuwe leasebus, onderweg naar je volgende klus.

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor werkbus lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor werkbus lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van werkbus lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …