Bus leasen

Een grote werkbus of toch de compacte caddy? Volledig elektrisch of liever een hybride bus? Handgeschakelde bus of een automaat als transmissie? Bij Autolease Twente hebben we een groot aanbod bussen direct uit voorraad leverbaar, geschikt voor de lease. Een bus leasen betekent zorgeloos rijden zonder gedoe, voor een vast maandbedrag. De kosten voor verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn bijvoorbeeld al betaald. Zo kun je doen wat je het liefste doet: pakketten naar klanten brengen, goederen naar bedrijven bezorgen, werkmateriaal meenemen of personen vervoeren in de bus.

Ons aanbod bussen

Bij Autolease Twente zijn we merkonafhankelijk, dat betekent dat we bussen van verschillende merken kunnen aanbieden. Zo hebben we de beste modellen geselecteerd van betrouwbare merken. Je kunt een compacte en makkelijke wendbare caddy leasen, perfect voor in stedelijke gebieden met krappe straten en parkeergarages. Voor het vervoeren van personen kun je een personenbus leasen en de pakketkoerier kan kiezen voor een bestelbus. Bouwbedrijven of zzp’ers in de installatiebranche kunnen kiezen voor een werkbus, perfect om het werkmateriaal mee te nemen naar de werkklus.

Ronald van der Spek
Hoofdlease
Hulp bij het zoeken van de perfecte bus?

Benieuwd welke bussen volledig elektrisch zijn? Of heb je een andere vraag over ons aanbod bussen voor de lease? We helpen je graag met het kiezen van de juiste bus én bijpassende leasevorm. Zo heb je altijd de beste leaseoptie voor jouw bedrijf!

Contact opnemen

Bus leasen bij Autolease Twente

Bij Autolease Twente geloven we in persoonlijk contact. In een gesprek brengen we graag de wensen en behoefte van jouw mobiliteitsprobleem in kaart. Alleen zo kunnen we de beste bus én leasevorm aanbieden. Bijvoorbeeld tijdelijk een werkbus nodig voor een bouwproject? Shortlease als leasevorm zou een goede optie kunnen zijn. Voor het bedrijf op zoek naar een compact busje om nabestellingen in stedelijke gebieden rond te kunnen brengen? Een caddy biedt voldoende laadruimte én is perfect voor krappe straten waardoor je overal snel kunt parkeren. Een hybride bus leasen of voor een speciaal project op zoek naar volledig elektrische bussen? Onze leaseadviseurs helpen je graag, ook als de gewenste leasebus nog niet op voorraad is. Binnen ons netwerk gaan we graag op zoek om de perfecte bus te vinden die voldoet aan je wensen en behoefte.

Onze leaseadviseurs helpen je graag tussen het overweldigende grote aanbod bussen om de juiste keuze te maken. Zo heb je de juiste leasevorm en bus die past bij je mobiliteitsprobleem. Neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina en rij deze week nog weg in de gewenste bus die je mobiliteitsprobleem (tijdelijk) oplost. Zo kun je zorgeloos pakketten wegbrengen, naar de klant toe rijden of personen vervoeren. Bus lease heeft het allemaal!