Volkswagen E-Crafter lease

Voor je onderneming op zoek naar een elektrische bedrijfswagen die gemaakt is voor zware klussen? Met Volkswagen E-Crafter lease beschik je over een duurzame werkbus die is ontworpen om te presteren. Perfect voor dagelijkse intensief gebruik.

1.050 kilogram laadvermogen

Een indrukwekkend laadvermogen van maximaal 1.050 kg staat hij zijn mannetje in elke professionele omgeving. Volkswagen heeft slim gebruikgemaakt van ruimte door het accupakket onder de laadvloer te plaatsen, zodat je geen kostbare laadruimte verliest. Met een maximale laadruimte van 10,7 m³ en een laadhoogte van 1,80 m is de E-Crafter klaar voor zelfs de grootste uitdagingen. Bij Volkswagen begrijpen we dat jouw comfort onderweg van groot belang is, vooral tijdens zakelijke afspraken. Daarom hebben we de E-Crafter uitgerust met een ergonomische en geveerde bestuurdersstoel voor een comfortabele rit. Het geavanceerde multimediasysteem met een 8-inch touchscreen houdt je geconnecteerd en de voorruit en voorstoelen zijn verwarmd voor extra gemak. Met LED-koplampen ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in het donker. De E-Crafter van bekende automerk Volkswagen is klaar voor de toekomst.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen E-Crafter?

Wil je meer weten over de Volkswagen E-Crafter? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de E-Crafter van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen E-Crafter zelf ervaren.

Indrukwekkende actieradius van 173 kilometer

Dankzij de krachtige elektromotor van de E-Crafter geniet je van een stille en comfortabele rit. Maar dat is niet het enige voordeel. Elektrische voertuigen vereisen aanzienlijk minder onderhoud dan hun traditionele tegenhangers. Met het maximale koppel direct beschikbaar vanuit stilstand, levert de E-Crafter 100 kW (136 pk) aan vermogen en heeft hij een indrukwekkende actieradius van 173 kilometer. Tijdens een korte lunchpauze van slechts 45 minuten laad je de accu weer op tot 80% van zijn capaciteit. Zo ben je snel weer onderweg om jouw werkzaamheden uit te voeren.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen E-Crafter?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen E-Crafter de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …