Volkswagen E-Crafter lease

Voor je onderneming op zoek naar een elektrische bedrijfswagen die gemaakt is voor zware klussen? Met Volkswagen E-Crafter lease beschik je over een duurzame werkbus die is ontworpen om te presteren. Perfect voor dagelijkse intensief gebruik.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

1.050 kilogram laadvermogen

Een indrukwekkend laadvermogen van maximaal 1.050 kg staat hij zijn mannetje in elke professionele omgeving. Volkswagen heeft slim gebruikgemaakt van ruimte door het accupakket onder de laadvloer te plaatsen, zodat je geen kostbare laadruimte verliest. Met een maximale laadruimte van 10,7 m³ en een laadhoogte van 1,80 m is de E-Crafter klaar voor zelfs de grootste uitdagingen. Bij Volkswagen begrijpen we dat jouw comfort onderweg van groot belang is, vooral tijdens zakelijke afspraken. Daarom hebben we de E-Crafter uitgerust met een ergonomische en geveerde bestuurdersstoel voor een comfortabele rit. Het geavanceerde multimediasysteem met een 8-inch touchscreen houdt je geconnecteerd en de voorruit en voorstoelen zijn verwarmd voor extra gemak. Met LED-koplampen ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in het donker. De E-Crafter van bekende automerk Volkswagen is klaar voor de toekomst.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen E-Crafter?

Wil je meer weten over de Volkswagen E-Crafter? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de E-Crafter van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen E-Crafter zelf ervaren.

Contact opnemen

Indrukwekkende actieradius van 173 kilometer

Dankzij de krachtige elektromotor van de E-Crafter geniet je van een stille en comfortabele rit. Maar dat is niet het enige voordeel. Elektrische voertuigen vereisen aanzienlijk minder onderhoud dan hun traditionele tegenhangers. Met het maximale koppel direct beschikbaar vanuit stilstand, levert de E-Crafter 100 kW (136 pk) aan vermogen en heeft hij een indrukwekkende actieradius van 173 kilometer. Tijdens een korte lunchpauze van slechts 45 minuten laad je de accu weer op tot 80% van zijn capaciteit. Zo ben je snel weer onderweg om jouw werkzaamheden uit te voeren.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen E-Crafter?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen E-Crafter de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Volkswagen E-Crafter lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Volkswagen E-Crafter lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Volkswagen E-Crafter lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …