Caddy leasen

Op zoek naar een compacte leaseauto om artikelen eenvoudig van A naar B te brengen? Of op zoek naar een wendbare leasebus om werkmateriaal gemakkelijk mee te nemen? Een caddy leasen kun je gemakkelijk goederen vervoeren in stedelijke omgevingen of werkbenodigdheden meenemen door smalle straten en parkeergarages. Met caddy lease kun je profiteren van alle voordelen die lease te bieden heeft: voor een vast maandbedrag, zorgeloos rijden zonder gedoe. Kosten voor onderhoud, verzekering en belasting zijn allemaal inbegrepen in het vaste maandbedrag. Zo kun jij zorgeloos onderweg met caddy naar je volgende afleveradres of werkklus.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Voordelen van een caddy

Het kiezen van een caddy, zoals de Renault Express of Renault Kangoo, kan in bepaalde (werk)situaties de perfecte keuze zijn. Voor bepaalde beroepen zoals koeriersdiensten, kleine reparatiebedrijven of bezorgservices kan een caddy voldoende laadruimte bieden. Een caddy is over het algemeen kleiner en wendbaarder dan grotere werkbussen. Zo kun je gemakkelijker manoeuvreren in stedelijke omgevingen met smalle straten en kleine parkeergarages. Daarnaast kun je met een caddy, vergeleken met grotere werkbussen, veel geld besparen. Niet alleen de maandelijkse leaseprijs van een caddy ligt lager, de werkcaddy’s zijn over het algemeen zuiniger met brandstofverbruik dan grotere werkbussen met benzinemotor (tenzij je natuurlijk kiest voor elektrische werkbussen). Kortom, genoeg voordelen en redenen om te kiezen voor caddy lease.

Caddy lease bij Autolease Twente

Laat je informeren door onze leaseadviseurs of caddy lease de beste keuze voor jou bedrijf is. We denken graag met je mee. Niet alleen met het type voertuig, van caddy tot de grote Iveco werkbus, maar ook met de leasevorm. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leaseoptie aanbieden. Omdat we merkonafhankelijk zijn kunnen we alle betrouwbare automerken aanbieden. Zo krijg je eerlijk en transparant advies en de beste optie voor lease aangeboden. Past caddy lease dus niet bij jouw bedrijfsbehoefte? We helpen je graag met het aanbieden van de beste mobiliteitsoplossing. Neem contact met ons op via de contactpagina of kom langs in onze showroom te Hengelo (Overijssel). Bekijk de caddy of andere leaseauto’s van dichtbij of ervaar het zelf met een proefrit. We heten je van harte welkom.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Meer weten over Caddy Lease?

Wil je meer weten over het leasen van een caddy? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk ons aanbod caddy’s van dichtbij. Wil je de caddy proberen? Met een proefrit kun je de wendbaarheid van de caddy zelf ervaren.

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Caddy lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Caddy lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Caddy lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …