Renault Trafic lease

Bij Autolease Twente hebben we de perfecte oplossing voor zakelijke mobiliteit: Renault Trafic lease. Deze middenklasse bedrijfsauto combineert Franse stijl met Duitse degelijkheid, want de Trafic is het resultaat van een samenwerking tussen Renault en General Motors, het moederbedrijf van Opel. Met zijn statige uitstraling en ruime interieur is de Renault Trafic de ideale keuze voor ondernemers die altijd goed voor de dag willen komen.

Ruime werkbus

Je hebt de keuze uit twee varianten bij het leasen van de Renault Trafic: de dichte cabine en de dubbelcabine. De dichte cabine biedt de meeste ruimte en is verkrijgbaar in twee lengtes, met laadlengtes variërend van 3,75 meter tot 4,15 meter in de langste versie. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld drie Europallets te vervoeren. De laadruimte is gemakkelijk toegankelijk via de openslaande achterdeuren en de schuifdeur aan de zijkant. De dubbele cabine voegt drie extra zitplaatsen op de tweede rij toe. Je kunt kiezen uit drie verschillende versies, elk met een ander accent, en vervolgens bepalen of je meer ruimte of extra comfort op de achterbank wilt. Het interieur van de Renault Trafic is gebaseerd op de personenauto’s van Renault, waardoor het strak is vormgegeven en voorzien van moderne gemakken zoals elektrische ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Renault Trafic?

Wil je meer weten over de Renault Trafic? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Trafic van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Renault Trafic zelf ervaren.

Krachtig en functioneel

De Renault Trafic is als een rijdend kantoor. Er is veel aandacht besteed aan praktische details, waaronder veel opbergruimte. Zo is er een speciaal opbergvak voor een laptop in de middelste voorstoel, die in opgeklapte stand meteen een handige werkplek wordt. Zakelijk een Renault Trafic leasen is een slimme keuze als je ruimte, kracht en functionaliteit nodig hebt. Bij Autolease Twente begrijpen we de behoeften van ondernemers, en daarom bieden we aantrekkelijke Renault Trafic lease-opties. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe de Renault Trafic jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Renault Trafic?

Past Lease bij jou? Is Renault Trafic de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze Renault modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …