Citroën Jumper lease

De Citroën Jumper is een ruime, veelzijdige en betrouwbare werkbus. Klaar om de onderneming naar een nieuwe hoogte te tillen. Ontdek waarom de Citroën Jumper lease de perfecte keuze is voor jouw bedrijf.

High performance hybride

De Citroën Jumper heeft een praktische laadruimte, genoeg ruimte voor zware en grote materialen. Met een handige schuifdeur aan de zijkant en een scala aan moderne gemakken in de cabine, maakt de Jumper het eenvoudig om materialen van alle vormen en maten te vervoeren. Kies voor de Citroën Jumper lease en ervaar ultiem gemak voor jouw bedrijf. Als je op zoek bent naar een moderne en betrouwbare bedrijfswagen, dan is de Citroën Jumper de juiste keuze. Uitgerust met de nieuwste technologieën, biedt deze bedrijfswagen een laadvermogen tot wel 1880 kilogram en een laadvolume tot wel 17 kubieke meter. Dit maakt de Citroën Jumper de ideale zakelijke partner voor elke onderneming.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Citroën Jumper?

Wil je meer weten over de Citroën Jumper? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Jumper van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Citroën Jumper zelf ervaren.

Exclusief en indrukwekkend

Citroën Jumper is de grootste bedrijfswagen van Citroën. De werkbus is beschikbaar in vier lengtes en drie hoogtes. Of je nu goederen wilt vervoeren of personen wilt vervoeren, de Jumper biedt oplossingen voor elke behoefte. Met nieuwe Worker- en Driver-uitvoeringen is de Jumper klaar om aan de eisen van elke doelgroep te voldoen. Met acht carrosserievarianten, laadvolumes variërend van 8 tot 17 m3, en plaats voor 5 tot 9 inzittenden in het combimodel, biedt de Citroën Jumper de veelzijdigheid die nodig is voor zowel zakelijk als privégebruik via leasing.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Citroën Jumper?

Past Lease bij jou? Is Citroën Jumper de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Citroën leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …