Elektrische bus leasen

Een elektrische bus leasen heeft vele voordelen. Je draagt bij aan een beter milieu, bespaart veel brandstofkosten en heeft dezelfde eigenschappen als een benzinebus. Zo kun je met gemak lange afstanden afleggen, de bus met vele kilo’s bepakken en met een hoog trekgewicht aanhangers meesleuren.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Voordelen elektrische bus

Een bus wordt over het algemeen intensief gebruikt waardoor de bus altijd up en running moet zijn. Terecht natuurlijk, een bus is bij veel bedrijven van groot belang voor de dagelijkse gang van zaken. Logisch dus dat veel mensen vragen hebben over elektrische bussen. Kan ik wel veel kilometers afleggen met een volle accu? Is een elektrische bus wel geschikt om veel kilogram te dragen (laadvermogen) en te trekken (trekgewicht)? Hieronder hebben we alle voordelen van een elektrische puntsgewijs benoemd, zo kun je bij het leasen van een elektrische bus profiteren van:

  • Lagere brandstofkosten
  • Een actieradius tot wel 424 kilometer;
  • Een laadvermogen tot wel 1.700 kilogram;
  • Toegang tot milieuzones in stedelijke gebieden;
  • Klanten die voorkeur geven aan duurzaamheid;
  • Een milieuvriendelijk bedrijfsimago;
  • En nog veel meer!

Benieuwd welke voordelen een elektrische bus nog meer biedt? Of wil je graag weten of een elektrische bus geschikt is voor jou bedrijf? Onze leaseadviseurs helpen je graag met het kiezen van de juiste bus. Volledig elektrisch, hybride of een bus met benzinemotor; bij Autolease Twente kun je een bus leasen die voldoet aan jouw mobiliteitsbehoefte. Met ons grote aanbod bussen en een divers aanbod leasevormen is er altijd een leaseoptie die voldoet aan je wensen.

Een elektrische bus leasen bij Autolease Twente

Bij Autolease Twente zijn we merkonafhankelijk, zo hebben we elektrische bussen van Volkswagen zoals de ID.Buzz en de E-crafter maar ook ProAce Electric van Toyota. Omdat we niet afhankelijk zijn van een specifiek automerk kunnen we de beste elektrische bussen selecteren. Zo hebben we een volledige elektrische personenbus met de ID.Buzz, kunnen we een elektrische werkbus aanbieden met de Toyota ProAce Electric en hebben we met de Volkswagen E-Crafter de perfecte bestelbus voor koerierdiensten. Bekijk de specificaties eenvoudig van elk model online of kom langs bij onze showroom in Hengelo (Overijssel). Onze leaseadviseurs brengen graag je wensen in kaart om de beste (elektrische) bus en leasevorm aan te kunnen bieden. Oftewel: de beste leaseoptie!

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Hulp bij zoeken van een elektrische bus?

Benieuwd welke elektrische bus het beste past bij jou? We helpen je graag met het kiezen van de juiste (elektrische) bus én bijpassende leasevorm. Zo heb je altijd de beste leaseoptie voor jouw bedrijf!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor het leasen van een elektrische bus of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van EV bus lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze automerken

Loading …