Elektrische Hyundai auto leasen

Wil je graag een elektrische auto van Hyundai leasen? Dat kan bij Autolease Twente. We hebben verschillende elektrische modellen van het merk Hyundai op voorraad. Vind je een grote actieradius belangrijk? Of wil je graag snel kunnen opladen? Op basis van je wensen kunnen we een geschikte elektrische leaseauto van Hyundai aanbieden.

Ons aanbod elektrische leaseauto’s van Hyundai

Hyundai heeft de afgelopen tijd al veel elektrische auto’s op de markt gebracht. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de Kona Electric, IONIQ 5 en de IONIQ 6. Deze leaseauto’s hebben alleen een elektromotor. Wil je naast een elektromotor ook de voordelen van een benzinemotor ervaren? Met de Hyundai Tucson heb je een elektromotor met 50 kilometer volledig elektrisch bereik. Moet je langere afstanden rijden? De auto schakelt moeiteloos over naar de zuinige benzinemotor. Zo heb je het beste van beide werelden. Wil je graag meer weten over het aanbod elektrische leaseauto’s van Hyundai? Neem contact met ons op via de contactpagina of kom langs in onze showroom. We geven je graag advies over het aanbod elektrische auto’s van Hyundai.

Robin Slaghuis
Lease Adviseur
Meer weten over de elektrische leasemogelijkheden?

Welke leasevorm voor jou het beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Bij Autolease Twente denken we daarom graag met je mee. In een oriënterend gesprek geven we graag advies voor de beste leaseoptie. Kan ik jou hierbij helpen?

Contact opnemen

Ervaar een elektrische auto met een proefrit

Ben je geïnteresseerd in het leasen van een elektrische auto van Hyundai? Je kunt ons aanbod Hyundai auto’s bekijken in onze showroom of zelf ervaren met een proefrit. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we samen met jou een afspraak maken om de elektrische auto’s in Hengelo te bekijken. Naast de openingstijden op werkdagen van 8:30 tot 17:30 zijn we op zaterdag en ‘s avonds op afspraak ook voor jou geopend. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op via de contactpagina. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 074 20 20 111 of te mailen naar info@autoleasetwente.nl.

Private leasen?

Met Private Lease zitten de meeste autokosten al bij het vaste maandbedrag inbegrepen. Denk hierbij aan wegenbelasting, verzekering en de onderhoudskosten. Zo krijg je geen extra kosten en kun je zorgeloos rijden met een vast maandbedrag. Bij Autolease Twente kun je ook nog eens gebruik maken van 24/7 pechhulp in heel Nederland en een gratis haal- en brengservice.

Zakelijk leasen?

Wil je zakelijk leasen? Je kunt bij ons kiezen tussen diverse leasevormen voor zakelijk gebruik. We helpen je graag met het kiezen van de meest gunstige leasevorm. Zo rij je altijd in een geschikte auto voor een aantrekkelijk leasetarief. Van compacte bedrijfswagen tot grote bussen, we helpen jouw als ZZP’er, MKB’er of DGA’er bij Autolease Twente graag op weg.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het elektrisch leasen van een Hyundai auto’s? Hieronder zijn de antwoorden op veelgestelde vragen weergegeven:

Hoe lang duurt het om de elektrische auto’s van Hyundai op te laden?

De laadtijd hangt af van het model en de oplaadmethode. Bijvoorbeeld de Hyundai Kona Electric. Met een snellader kan de Hyundai Kona Electric in ongeveer 45 minuten worden opgeladen van 10% naar 80% batterijcapaciteit. Met een standaard AC-lader duurt het ongeveer 9 uur om de Kona Electric volledig op te laden. Benieuwd hoe lang het duurt om jouw gewenste Hyundai auto op te laden? Laat je door leaseadviseurs informeren in de laadmogelijkheden en tijdsduur.

Wat is de actieradius van elektrische auto’s van Hyundai?

De actieradius van elektrische auto’s is afhankelijk van de Hyundai auto. Bijvoorbeeld de Hyundai Kona Electric. De Hyundai Kona Electric heeft een actieradius van ongeveer 484 kilometer (WLTP-cyclus). Benieuwd wat de actieradius is van jouw gewenste auto? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Wat is de bijtelling van elektrische auto’s van Hyundai?

De bijtelling van Hyundai elektrische auto’s verschilt momenteel van 4% tot 22%.

Bekijk alle veelgestelde vragen (FAQ) »

Hulp bij jouw zoektocht?

We denken graag met je mee. Samen met jou kijken we naar de beste Lease optie voor jou specifieke situatie.

Bekijk ook eens deze Hyundai auto’s:

Loading …