Hyundai Kona Electric lease

Wil je graag elektrisch rijden en op zoek naar een leaseauto met riante actieradius? Hyundai Kona Electric lease is dan iets voor jou. Met 484 kilometer (WLTP) actieradius kom je gemakkelijk van A naar B zonder tussentijds op te laden. Met de batterij aan een snellader ben je in 47 minuten van 10% naar 80% (!). Zo ben je altijd bereikbaar en kun je zeer voordelig duurzaam rijden. Op deze pagina kun je de elektrische auto’s bekijken en vertellen we graag wat meer over dit elektrische model van Hyundai.

Hyundai Kona Electric leasen bij Autolease Twente

Het leasen van de Hyundai Kona Electric biedt een tal van voordelen. Met het grote elektrische bereik van 484 kilometer kun je gemakkelijk grote afstanden rijden. De Kona Electric is daarom niet alleen geschikt voor woon-werk verkeer maar ook voor grotere afstanden. Voor de zakelijke rijders bijvoorbeeld naar klanten, leveranciers of andere relaties. Door de lage bijtelling ook nog eens zeer interessant om privé te rijden. Natuurlijk draag je ook bij aan een beter milieu omdat de Hyundai Kona Electric geen CO2-uitstoot heeft. Zo zijn er nog een tal van voordelen te noemen die het leasen van de Hyundai Kona Electric zeer aantrekkelijk maakt. Benieuwd of deze elektrische leaseauto geschikt is voor jou? We denken graag met je mee om een persoonlijk advies op maat te geven.

Robin Slaghuis
Lease Adviseur
Meer weten over de Kona Electric?

Welke leasevorm voor jou het beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Bij Autolease Twente denken we daarom graag met je mee. In een oriënterend gesprek geven we graag advies voor de beste leaseoptie. Kan ik jou hierbij helpen?

Contact opnemen

Ervaar de Kona Electric zelf

Ben je geïnteresseerd in het leasen van de Hyundai Kona Electric? Je kunt de Kona Electric bekijken in onze showroom of zelf ervaren met een proefrit. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we samen met jou een afspraak maken om de Kona Electric in Hengelo te bekijken. Naast onze openingstijden op werkdagen van 8:30 tot 17:30 zijn we op zaterdag en ‘s avonds op afspraak ook voor jou geopend. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op via de contactpagina. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 074 20 20 111 of te mailen naar info@autoleasetwente.nl.

Private leasen?

Met Private Lease zitten de meeste autokosten al bij het vaste maandbedrag inbegrepen. Denk hierbij aan wegenbelasting, verzekering en de onderhoudskosten. Zo krijg je geen extra kosten en kun je zorgeloos rijden met een vast maandbedrag. Bij Autolease Twente kun je ook nog eens gebruik maken van 24/7 pechhulp in heel Nederland en een gratis haal- en brengservice.

Zakelijk leasen?

Wil je de Kona Electric zakelijk leasen? Je kunt bij ons kiezen tussen diverse leasevormen voor zakelijk gebruik. We helpen je graag met het kiezen van de meest gunstige leasevorm. Zo rij je altijd in een geschikte auto voor een aantrekkelijk leasetarief. Van compacte bedrijfswagen tot grote bussen, we helpen jouw als ZZP’er, MKB’er of DGA’er bij Autolease Twente graag op weg.

Veelgestelde vragen

Een vraag over het leasen van een Hyundai Kona Electric? Hieronder zijn de antwoorden op veelgestelde vragen weergegeven:

Wat is de leaseprijs van de Hyundai Kona Electric?

Bij Autolease Twente hebben we er bewust voor gekozen om de leaseprijs niet op onze website te tonen. We vinden het aanbieden van een geschikte leasevorm voor jou namelijk belangrijker dan de prijs. Op basis van je gewenste leasevorm, looptijd en leaseauto kunnen we een goede leaseprijs aanbieden. Zo zorgen we ervoor dat wij in al je wensen kunnen voldoen. Niets voor niks hebben we daarom een 4,7 van de 5 beoordeling in Google.

Wat is de levertijd van de Hyundai Kona Electric?

Je kunt bij Autolease Twente snel rijden in een Hyundai Kona Electric. De meeste leaseauto’s hebben we op voorraad. Voor dat je de weg op gaat zorgen we ervoor dat de Kona Electric extra wordt gecontroleerd en goed schoon wordt gemaakt. Zo kun je vertrouwd met een schone leaseauto wegrijden. Een exacte levertijd op de Hyundai leaseauto kunnen we niet geven, wel proberen we zo snel mogelijk je leaseauto rijklaar te maken. Benieuwd wat de levertijd op jouw gewenste auto is? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Wat is de bijtelling van de Hyundai Kona Electric?

Met bijtelling kunnen zakelijke leaserijders de auto ook privé gebruiken. De Kona Electric hebben we verkrijgbaar in de volgende bijtellingen:
– 4% bijtelling Hyundai Kona Electric auto’s
– 8% bijtelling Hyundai Kona Electric auto’s
– 12% bijtelling Hyundai Kona Electric auto’s
– 16% bijtelling Hyundai Kona Electric auto’s
Wil je graag meer weten over de bijtelling van de Hyundai auto’s? We helpen je graag met het kiezen van de juiste bijtelling voor je Hyundai leaseauto.

Bekijk alle veelgestelde vragen (FAQ) »

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Hyundai Kona Electric lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Hyundai Kona Electric lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Hyundai Kona Electric lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Onze andere Hyundai modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …