shortlease

Waarom shortlease? 5 voorbeelden

Bij Autolease Twente hebben we diverse (zakelijke) leasevormen. Zo kun je bij ons ook kiezen voor shortlease.  Waarom shortlease? Lees verder en ontdek hoe shortlease jou kan helpen om moeiteloos de weg op te gaan met een moderne auto, zonder gedoe en langdurige (financiële) verplichting.

Wat is shortlease?

Shortlease is een flexibele leasevorm voor korte periodes, meestal tussen 1 en 24 maanden. Het is handig voor mensen die geen langlopend leasecontract willen. Zo kun je snel van auto veranderen of het leasecontract beëindigen. Shortlease werkt simpel: je betaalt een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van de auto, inclusief onderhoud en verzekering.

Waarom shortlease? Met shortlease kun je snel de weg op met een moderne auto, zonder gedoe. Geen grote investering, geen onverwachte kosten en geen langdurige verplichtingen. Het is een flexibele en zorgeloze manier om te genieten van een comfortabele en betrouwbare auto, zonder alle rompslomp die bij het kopen van een auto komt kijken.

Shortlease voorbeelden

Ben je dus op zoek naar een flexibele, betaalbare en eenvoudige manier om een auto te gebruiken voor een korte periode? Shortlease is dan wellicht iets voor jou. Het is een populaire keuze voor ondernemers, freelancers, expats en iedereen die behoefte heeft aan mobiliteit zonder langdurige verplichtingen. We geven graag een paar voorbeelden van shortlease.

1. Tijdelijke werkopdrachten

Voor tijdelijke werkopdrachten op zoek naar een tijdelijke auto of (werk)bus? Bijvoorbeeld een werkbus voor een tijdelijke bouwproject of representatieve auto voor werkbezoeken bij klanten? Met shortlease kun je de gedurende periode een auto leasen zonder je te binden aan een langlopende leasecontract.

2. Seizoensgebonden bedrijven

Voor mensen die seizoensgebonden werk uitvoeren kan shortlease een goede optie zijn. Toerisme, landbouw, ski-instructeurs of één van de vele ander beroepen. Tijdens piekmomenten waarop extra personeel nodig is bij drukke seizoenen kan shortlease een goede oplossing.  

3. Expats en internationale werknemers

Shortlease biedt mensen die tijdelijk in een ander land werken of verblijven de mogelijkheid om gemakkelijk een auto te hebben. Geen administratieve rompslomp van kopen en verkopen in een ‘vreemd’ land. Het is een handige en flexibele oplossing voor mobiliteit tijdens hun verblijf.

4. Startende ondernemers

Voor startende ondernemers kan shortlease een goede keuze zijn. Net begonnen ondernemers weten nog niet zeker welke auto het beste bij hun zakelijke behoeften past. Shortlease geeft de mogelijkheid om verschillende auto’s uit te proberen zonder langlopende financiële verplichtingen.

5. Tijdelijke overbrugging

Wacht je op de uitlevering van een nieuwe (lease)auto? Of vanwege (persoonlijke) omstandigheden op zoek naar een tijdelijke leaseoplossing? Een auto huren is vanaf een dag tot aan een maand interessant. Shortlease kan voor een periode van een maand tot een jaar een goede overbrugging zijn.

Shortlease bij Autolease Twente

Herken je mobiliteitsprobleem bij één van bovenstaande voorbeelden? Wellicht dat deze leasevorm de beste oplossing voor jou(w) (bedrijf) is. Bij Autolease Twente helpen we je graag met persoonlijk contact. Zo kunnen we op basis van je wensen en behoefte de beste leaseoptie aanbieden. Onze shortlease auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar waardoor je snel kunt wegrijden in je gewenste auto. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via de contactpagina.

Veelgestelde vragen

Wat is Flex lease?

Flex lease is hetzelfde als shortlease. De termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar beide termen duiden op: flexibel leasen voor een korte periode. Geen langdurige (financiële) verplichtingen met alle voordelen die traditionele lease te bieden heeft.

Hoe werk shortlease?

Je kunt een auto voor een bepaalde periode leasen (bijvoorbeeld tussen 1 en 12 maanden). Hierbij zijn alle operationele kosten (onderhoud, verzekeringen, enz.) inbegrepen in het maandelijkse tarief. Aan het einde van het contract kun je de auto eenvoudig teruggeven zonder restwaarderisico. Het is een snelle en flexibele manier om van een auto te genieten zonder langdurige verplichtingen. Bij Autolease Twente helpen we je tijdens dit proces met persoonlijke hulp, zo heb je altijd de beste shortlease oplossing.

Wat kost shortlease?

De kosten van shortlease zijn afhankelijk van type auto, gewenste contractduur en andere factoren. Op onze website kun je de tarieven voor shortlease per auto bekijken, bekijk hiervoor ons aanbod shortlease auto’s.

Bekijk onze shortlease merken

Loading …