operational lease

Leasevorm Operational Lease

Operational lease is een van de meest voorkomende leasevormen. Binnen deze leasevorm heb je nog de keuze uit full operational lease en netto operational lease. Wat houden deze leasevormen in? Wat zijn de voordelen van deze leasevorm? We leggen het allemaal aan je uit.

> bekijk het actuele aanbod operational lease auto’s

Wat is operational lease?

Dit is een leasevorm waarbij de leasemaatschappij eigenaar blijft van de auto. Het grootste financiële risico ligt daarmee niet bij jou als bestuurder maar bij de eigenaar van de auto. Dat is ook meteen het grootste verschil met financial lease. Operational lease is eigenlijk een vorm van verhuur. Maar wel een vorm van verhuur waarbij je met elkaar afspraken maakt voor een langere termijn.

Full operational lease of netto operational lease

Het verschil tussen deze opties zit hem in de aanvullende diensten. Bij full operational lease zijn alle kosten inbegrepen. Het maandelijkse leasebedrag dat je betaalt is inclusief onderhoud, verzekering, vervangend vervoer en reparatie. Wil je maximale grip op de kosten houden kies dan voor de full operational variant. Wil je liever zelf de controle houden? Dan is de netto operational vorm een geschikte optie.

Wat je ook kiest, in beide gevallen draagt de leasemaatschappij het financiële risico doordat ze eigenaar zijn van de auto.

Maik Jansen
Directeur
Meer weten over operational lease?

Wil je weten wat voor jouw specifieke situatie de beste leasevorm is? Wij komen graag met je in gesprek zodat we een passend voorstel kunnen maken. Vraag daarom vrijblijvend meer informatie aan.

Contact opnemen

Voordelen operational lease

Kies je voor operational lease dan profiteer je als ondernemer van de volgende voordelen:

  • Vast bedrag per maand (all-in, alleen nog tanken of laden)
  • Mobiliteitsgarantie
  • Occasionlease mogelijk
  • Auto staat niet op de balans, kapitaal blijft beschikbaar voor het bedrijf
  • Altijd een jonge en veilige auto

Autolease Twente, onafhankelijk en flexibel

Wij zijn een onafhankelijke en kleinschalige leasemaatschappij. Wij denken graag in mogelijkheden en zijn daardoor flexibel in de oplossingen die we kunnen bieden. Bij ons kun je terecht voor alle merken auto’s in combinatie met elke denkbare leasevorm. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijzen.

Meer weten of advies?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Naam(Vereist)