Citroën C-Zero leasen

Op zoek naar een compacte stadsauto? Met de volledig elektrische Citroën C-Zero kun je gemakkelijk door krappe straten en drukke steden manoeuvreren. Daarnaast ben je geen geld kwijt aan benzinekosten en draag je bij aan een beter milieu. Bij Autolease Twente kun je kiezen voor Citroën C-Zero lease. Direct uit voorraad, zo kun je snel wegrijden in deze elektrische stadsauto.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Waarom kiezen voor Citroën C-Zero?

De Citroën C-Zero is perfect wanneer je veel in drukke steden moeten rijden. Door de compacte vorm kun je gemakkelijk parkeren en doordat de auto volledig elektrisch is, kun je ook in emissievrije zones rijden. In de emissievrije zones worden alleen voertuigen toegelaten die volledig elektrisch of door waterstof aangedreven zijn. Doordat steeds meer steden deze zones gebruiken ben je ook in de toekomst verzekerd om de steden rond te rijden. Niets voor niks kiezen veel wijkverpleegkundige in deze auto, snel en duurzaam van huis naar huis. Is de compacte leaseauto van Citroën iets voor jou?

Robin Slaghuis
Lease Adviseur
Meer weten over de Citroën C-Zero?

Welke leasevorm voor jou het beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Bij Autolease Twente denken we daarom graag met je mee. In een oriënterend gesprek geven we graag advies voor de beste leaseoptie. Kan ik jou hierbij helpen?

Contact opnemen

Ervaar de Citroën C-Zero met een proefrit

We kunnen uitgebreid vertellen waarom de Citroën C-Zero de perfecte stadsauto is om te leasen, we hebben liever dat je het zelf ervaart. Met een proefrit kun je deze unieke Citroën auto zelf voelen in bochten en tijdens hoge snelheden. Kom langs in onze showroom te Hengelo of neem contact met ons op via de contactpagina. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 074 20 20 111 of te mailen naar info@autoleasetwente.nl.

Private leasen?

Met Private Lease zitten de meeste autokosten al bij het vaste maandbedrag inbegrepen. Denk hierbij aan wegenbelasting, verzekering en de onderhoudskosten. Zo krijg je geen extra kosten en kun je zorgeloos rijden met een vast maandbedrag. Bij Autolease Twente kun je ook nog eens gebruik maken van 24/7 pechhulp in heel Nederland en een gratis haal- en brengservice.

Zakelijk leasen?

Wil je de Citroën C-Zero zakelijk leasen? Je kunt bij ons kiezen tussen diverse leasevormen voor zakelijk gebruik. We helpen je graag met het kiezen van de meest gunstige leasevorm. Zo rij je altijd in een geschikte auto voor een aantrekkelijk leasetarief. Van compacte bedrijfswagen tot grote bussen, we helpen jouw als ZZP’er, MKB’er of DGA’er bij Autolease Twente graag op weg.

Veelgestelde vragen

Een vraag over het leasen van een Citroën C-Zero? Hieronder zijn de antwoorden op veelgestelde vragen weergegeven:

Wat is de leaseprijs van de Citroën C-Zero?

Bij Autolease Twente hebben we er bewust voor gekozen om de leaseprijs niet op onze website te tonen. We vinden het aanbieden van een geschikte leasevorm voor jou namelijk belangrijker dan de prijs. Op basis van je gewenste leasevorm, looptijd en leaseauto kunnen we een goede leaseprijs aanbieden. Zo zorgen we ervoor dat wij in al je wensen kunnen voldoen. Niets voor niks hebben we daarom een 4,7 van de 5 beoordeling in Google.

Wat is de levertijd van de Citroën C-Zero?

Je kunt bij Autolease Twente snel rijden in een Citroën C-Zero. De meeste leaseauto’s hebben we op voorraad. Voor dat je de weg op gaat zorgen we ervoor dat de C-Zero extra wordt gecontroleerd en goed schoon wordt gemaakt. Zo kun je vertrouwd met een schone leaseauto wegrijden. Een exacte levertijd op de Citroën C-Zero kunnen we niet geven, wel proberen we zo snel mogelijk je leaseauto rijklaar te maken. Benieuwd wat de levertijd op jouw gewenste auto is? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Wat is de bijtelling van de Citroën C-Zero?

Met bijtelling kunnen zakelijke leaserijders de auto ook privé gebruiken. We hebben de Citroën C-Zero beschikbaar met 8% bijtelling.

Bekijk alle veelgestelde vragen (FAQ) »

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Citroën C-Zero lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Citroën C-Zero lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Citroën C-Zero lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze Citroën leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …