samenwerking Wolves

Drive On over Autolease Twente

Drive On is onderdeel van Wolves Mobiliteit. Het is de tak van Wolves die zorgt voor vervangend vervoer bij pech of schade. Dit doen ze in heel Europa. We schreven al eerder over onze unieke samenwerking met Wolves. Nu is het de hoogste tijd om onze klant aan het woord te laten.

Hoe komt Drive On bij Autolease Twente? En waarom is er juist gekozen voor Autolease Twente? Aan het woord is Tom Fluks van Drive On.

Hoe zijn jullie terecht gekomen bij Autolease Twente

Vanuit ons moederbedrijf, Wolves Mobiliteit, komen we in de hoedanigheid als bergingsbedrijf al jarenlang bij de dealer-locaties van Autogroep Twente. Door in gesprek te blijven komt dan op een gegeven moment vraag en aanbod samen.

Hoe lang zijn jullie al klant?

Eind 2018 hebben we de eerste bestelling van 80 voertuigen geplaatst. Deze zijn inmiddels naar volle tevredenheid zijn geleverd.

Waarom heeft Drive On gekozen voor Autolease Twente?

Dat is een combinatie van factoren geweest. Vanzelfsprekend zijn zaken als prijs, kwaliteit en uitstraling voor ons als leverancier van vervangend vervoer erg belangrijk. Maar ook belangrijk in de keus is de nuchtere Twentse manier van ondernemen geweest die voor Autogroep Twente zo kenmerkend is.

Ook het feit dat voertuigen standaard zijn uitgerust met systemen van Rentaltracker heeft onze keuze beïnvloed.

Hebben jullie ook ervaring met andere leasebedrijven?

Jazeker. Wij maken continu gebruik van een ingehuurd wagenpark en hebben een aantal leasebedrijven als leverancier. Er is echter een groot verschil in betrokkenheid… we willen niet alleen een auto en een bijbehorende factuur, maar wij willen een totaalpakket waarbij het gevoel moet kloppen. Dit hebben wij bij Autolease Twente gevonden.

Waar onderscheid Autolease Twente zich ten opzichte van andere leasemaatschappijen?

Het grootste verschil is de betrokken manier van werken waarbij er op een duidelijke manier naar zaken wordt gekeken. Een laagdrempelige samenwerking waarbij over en weer op een praktische manier gezocht word naar oplossingen.

Hoe hebben jullie het contact met Autolease Twente ervaren?

Uitermate plezierig en laagdrempelig.

Hebben jullie bewust gekozen voor een Twents bedrijf?

Niet heel bewust. Het was een samenloop van omstandigheden. Maar heel duidelijk is hierdoor wel een goede klik ontstaan!

Hoeveel auto’s hebben jullie op dit moment in de lease?

Wij betrekken momenteel 85 voertuigen van Autolease Twente. Daarnaast hebben wij momenteel (tussen het winter- en zomerseizoen in) nog eens 150 voertuigen in Nederland rijden. In de zomer zullen er in binnen en buitenland tot ca. 700 voertuigen ingezet worden als vervangend vervoer.

Hoe is jullie wagenpark in de loop der jaren veranderd?

De auto’s zijn in de loop van de jaren groter en luxer geworden. Aanvankelijk hebben wij ook veel diesels in de vloot gehad. Maar het instorten van de markt van gebruikte dieselvoertuigen in verband met aangekondigde milieuregelgeving heeft dat doen veranderen. Primair willen onze klanten weer snel mobiel gemaakt worden na schade of pech met de eigen auto.  Dan is omvang/merk/type veelal van ondergeschikt belang.