Unieke samenwerking met Wolves

Autolease Twente is een langdurige samenwerking aangegaan met Wolves Mobiliteit. De samenwerking bestaat uit de levering van 80 shortlease auto’s voor tenminste 12 maanden. Deze auto’s worden door Wolves Drive-On in heel Europa ingezet als vervangend vervoer bij pech of schade.

Wolves Drive-On

Drive-On is een onderdeel van Wolves Mobiliteit. Zij verzorgen vervangend vervoer bij bepaalde situaties als pech of schade. Deze dienst bieden ze zowel in Nederland als in heel Europa aan. Het bieden van vervangend vervoer aan Nederlands die tijdens hun vakantie in het buitenland zijn gestrand valt ook onder de diensten van Drive-On.

Track en Trace voor efficiënte inzet van het wagenpark

Aangezien de auto’s in heel Europa worden ingezet is het voor Wolves van belang dat ze volledig inzicht hebben in hun wagenpark. In samenwerking met onze partner AST Track en Trace hebben we een rental tracking systeem aan alle auto’s toegevoegd. Op basis van GPS heeft Wolves via een speciaal dashboard realtime inzicht in de locaties van hun auto’s. Hierdoor zijn de auto’s efficiënter inzetbaar en kunnen ze met minder auto’s toch dezelfde service en inzet bieden.

Ideale mix van het wagenpark

Wolves had een aantal specifieke wensen en behoeftes voor de invulling van hun Drive-On wagenpark. Zo moesten we snel kunnen leveren en moest het wagenpark voldoen aan eisen qua uitvoering van de auto’s. Auto’s in een bepaald segment moesten worden voorzien van navigatie. Sommige auto’s moesten juist worden uitgerust met automatische transmissie. Met deze wensen in ons achterhoofd zijn we samen met Autogroep Twente gaan kijken naar de invulling van het wagenpark. Welke auto’s kunnen we snel leveren en voldoen aan de eisen. Daaruit is een mix ontstaan van enkele Hyundai modellen aangevuld met Kia en Suzuki.

Twentse nuchterheid leidt tot prima samenwerking

De snelle uitlevering van de 80 auto’s is het resultaat van een sterk staaltje Twentse nuchterheid. In 8 weken tijd hebben we samen met onze Twentse partners een compleet wagenpark uitgeleverd. Dat was alleen mogelijk door een flexibele opstelling en sterke persoonlijke benadering van alle betrokkenen. We danken Wolves Mobiliteit voor het vertrouwen en wensen hen en hun klanten vele veilige kilometers.