Zakelijk leasen - flexibel, voordelig en alle merken

zakelijk leasen

Zakelijk leasen is niet alleen voor grote bedrijven interessant. Zelfs voor kleinere bedrijven of de ZZP-er met maar één auto is er altijd een geschikte lease oplossing.

Maakt je zakelijk meer dan 15.000 kilometer per jaar? Grote kans dat leasen voor jou voordeliger is dan kopen. Bij leasen hoef je bovendien niet na te denken over beheer en onderhoud van jouw auto. Dat regelen wij voor je. Zo kun jij doen waar jij goed in bent.

Als je zakelijk een auto wilt leasen zijn er meerdere leasevormen waaruit je kunt kiezen. Welke leasevorm voor jou de beste oplossing is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Autolease Twente denkt daarin graag met jou mee. Na een oriënterend gesprek maken wij vrijblijvend een voorstel op maat.

>> laat je adviseren door onze specialisten

Zakelijk leasen in diverse leasevormen

Bij Autolease Twente bieden we de volgende leasevormen voor zakelijk leasen aan:

Operational lease

Bij operational lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Jij betaalt een vast bedrag per maand. Geen omkijken naar onderhoudskosten en administratie. Zorgeloos rijden noemen wij dat. Je hebt de keuze uit Netto Operational lease of Full Operational lease.

>> ontdek de mogelijkheden van Operational lease

Financial Lease

Bij financial lease ben jij economisch gezien eigenaar van de auto. Het grote verschil met een auto kopen is dat niet jij ineens het hele aankoopbedrag neertelt maar de leasemaatschappij. Bij deze leasevorm loop je wel zelf het risico op waardevermindering van de auto maar heb je ook alle fiscale voordelen van het hebben van een eigen auto.

>> ontdek de mogelijkheden van Financial lease

Shortlease

Zakelijk leasen voor een korte periode? Dan is shortlease een ideale oplossing. Je hebt dan de voordelen van een volledig leasecontract en de flexibiliteit van het huren van een auto. Zorgeloos tijdelijk vervoer voor zolang jij het nodig hebt.

>> ontdek de mogelijkheden van Shortlease

Occasion lease

Het leasen van een occasion is vaak veel voordeliger dan het leasen van een nieuwe auto. Wil je toch een goede auto rijden maar heb je een beperkt budget? Dan is occasion lease een interessante optie. Bij Autolease Twente bieden we een breed assortiment occasions voor lease. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, wij regelen het!

Private lease

Als particulier een auto leasen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Autolease Twente. In veel gevallen is private lease zelfs een geschikte oplossing voor directeuren en eigenaren. Ongeacht jouw wensen en budget. Wij bieden altijd een passende oplossing.

>> bekijk ons private lease aanbod

Elektrische auto leasen

Hoewel elektrisch rijden enorm is gegroeid, kiezen veel mensen nog voor een conventionele auto. Onbekend maakt onbemind. Toch is een elektrische auto voor zakelijke rijders interessant vanwege het fiscale voordeel. Autolease Twente is gespecialiseerd in de lease van elektrische auto’s.

>> ontdek de mogelijkheden van elektrisch rijden

 

Meer weten of advies?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Contact

Autolease inclusief: