Verhuizen met Autohuur Twente

Verhuizen naar een andere woning is voor de meesten een leuke periode. Nadenken over de inrichting, verfkleuren kiezen en misschien wel nieuwe meubels uitzoeken. Toch is het ook een stressvolle periode omdat je veel moet regelen en keuzes moet maken. Zeker als het moment van de daadwerkelijke verhuizing aanstaande is. Huur je een verhuisbedrijf in of doe je dat liever zelf? Met de verhuisopties van Autohuur Twente maken we die laatste keuze een stuk makkelijker.

Bakwagen met laadlift

Heb je veel spullen die je moet verhuizen of heb je vooral zware spullen? Dan is onze bakwagen met laadlift ideaal. Mede door de elektrische laadlift wordt het verhuizen van jouw wasmachine of zware hoekbank een stuk makkelijker. Wist je al dat je deze bakwagen gewoon met je B-rijbewijs mag besturen? Ook het bedienen van de laadlift is eenvoudiger dan je denkt, zeker als onze instructies voor het bedienen van de laadlift bekijkt.

Afmetingen bakwagen

De bakwagen met laadlift is met een inhoud van maar liefst 20 m3 onze ruimste verhuiswagen.

De afmetingen van deze auto zijn als volgt:

Hoogte:                    2,32 meter
Breedte:                  2,1 meter
Diepte:                     4,2 meter

Ruime bus met schuifdeur

Heb je de ruimte van de bakwagen niet nodig of vind rij je liever in een iets compactere bus? Dan kun je bij ons ook een verhuisbus huren. Van een compacte bestelauto tot een ruime bestelbus zoals de Renault Master. Ook hier volstaat gewoon je B-rijbewijs voor het besturen van de bus.

Afmetingen verhuisbussen

De volgende bussen zijn ideaal voor een verhuizing:

Klasse G11 – Renault Master
Inhoud:                    11 m3
Hoogte:                    1,89 meter
Breedte:                  1,76 meter
Diepte:                     3,03 meter

Klasse G6 – Peugeot Expert
Inhoud:                    6 m3
Hoogte:                    1,39 meter
Breedte:                  1,62 meter
Diepte:                     2,41 meter

Extra’s voor een soepele verhuizing

Tegen een geringe meerprijs kun je bij de reservering van jouw verhuiswagen kiezen voor de volgende aanvullende opties:

  • Verhuispakket
  • Steekwagen
  • Verhuisdozen

Het verhuispakket bestaat naast een meubelroller ook uit 10 verhuisdekens en 5 spanbanden. Met deze hulpmiddelen voorkom je beschadigingen aan jouw kostbare spullen.

Zelf verhuizen is vaak een stuk voordeliger dan het inhuren van een verhuisbedrijf. Het blijft een heel karwei, maar met de verhuuropties van Autohuur Twente maken we dat werk wel een stuk makkelijker.