Multitankcard

Samenwerking MultiTankcard

We zijn blij aan te kondigen dat Autolease Twente een meerjarige samenwerking is aangegaan met het toonaangevende mobiliteitsplatform MultiTankcard. De grootste aanbieder van mobiliteitspassen autoriseert, verwerkt en factureert alle transacties op het gebied van mobiliteit. Van elektrisch laden tot OV-reizen. Zo heb je als klant van Autolease Twente alles overzichtelijk op één factuur.

Wat is MultiTankcard?

MultiTankcard is een handig platform dat verschillende mobiliteitsdiensten bundelt zoals tanken, parkeren en OV-reizen. Dit alles op slechts één rekening. Het werkt als één pas voor allerlei soorten reizen, vergelijkbaar met het hebben van één sleutel voor alle deuren. Met MultiTankcard hoef je niet apart te betalen voor elke service, waardoor het beheren van je mobiliteitskosten eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Perfect voor de zakelijke klant.

Wat betekent dit voor jou als klant van Autolease Twente?

Bij Autolease Twente zijn we continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Door samen te werken met MultiTankcard kunnen wij nu nog meer waarde toevoegen aan onze verhuur- en leasediensten voor de zakelijke klanten. Met MultiTankcard kunnen wij alle transacties op het gebied van mobiliteit (tanken, elektrisch laden, wassen, parkeren en OV-reizen) eenvoudig bundelen op één overzichtelijke factuur. Zo hou jij als klant grip op de (brandstof)kosten en de mobiliteitsuitgaven. Wel zo fijn!

Meer weten?

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking met MultiTankcard ons in staat stelt om onze klanten nog beter van dienst te zijn en een nog betere mobiliteitservaring te bieden. Voor meer informatie over onze samenwerking met MultiTankcard en hoe dit jouw mobiliteitservaring ten goede komt, kun je contact opnemen met onze leaseadviseurs via de contactpagina.

Contact opnemen »

Lees onze andere nieuwsberichten

Loading …