Elk bedrijf heeft zo z’n eigen pareltjes. Neem bijvoorbeeld de stille kracht die nooit op de voorgrond treedt maar waar je altijd van op aan kunt. Loyaal, trouw en eigenlijk zo’n collega waar je nooit boos op kunt worden. Bij Autolease Twente is Bertus een van onze pareltjes. Daarom zetten we Bertus graag een keer in de spotlight.

“Onzichtbaar” voor het meest zichtbare werk

Als klant bij Autolease heb je het meest contact met jouw accountmanager. Logisch, want zij zijn ons gezicht naar buiten. Gedurende je contractperiode heb je bovendien wel eens contact met Rita of Ernst-Jan van onze afdeling contractbeheer. En als je pech of schade hebt spreek je vaak met Sander. Maar Bertus? Die is vooral actief op de achtergrond, terwijl zijn werk het meest zichtbaar is van allemaal!

Glansrol voor Bertus

Bertus Krabbenborg heeft een echte glansrol bij Autolease Twente. Elke auto die hier vertrekt, verlaat glimmend onze werkplaats. Auto’s die binnenkomen worden door Bertus kritisch nagekeken en vervolgens grondig gewassen en gepoetst. Dat is niet even een kwestie van de auto door de wasstraat trekken en met een ‘hot wax’ erover zoals in elke hypermoderne wasstraat kan. Nee, Bertus behandelt elke auto met pure liefde als ware het zijn eigen auto.

Na een grondige reinigingsbeurt zet hij de auto in de was. Daarbij wordt geen enkele naad of kier overgeslagen. In veel gevallen voorziet hij een auto nog even van een zogenaamde lakverzegeling. Daardoor blijft de auto langer en beter beschermd tegen vuil zoals vogelpoep en insecten.

Kleine reparaties in eigen beheer

Behalve het poetsen van auto’s doet Bertus ook veel kleine reparaties. Denk daarbij aan het repareren of vervangen van een band, bumper- of velgreparaties of ruitschade herstellen.

“Alle kleine reparaties die we zelf kunnen, voer ik uit. Dat maakt mijn werk juist zo leuk”.

Bertus Krabbenborg
Bertus in actie tijdens het bestickeren van een huurauto

Multi inzetbaar

Ook op het logistieke vlak is Bertus van grote waarde. Auto’s halen of brengen? Geen probleem. Voor ons heel waardevol want daardoor kunnen wij onze klanten weer snel helpen aan vervangend vervoer. Stickers plakken of juist weer verwijderen? Laat maar aan Bertus over. Nog even zorgen dat het terrein rondom ons pand er netjes bij ligt? Bertus heeft het vaak al gedaan voordat we het aan hem vragen. Hij is multi inzetbaar en zorgt er op vele fronten voor dat alles er netjes uitziet.

Van hobby naar werk

Bertus is opgeleid tot 2e monteur en heeft zelf ook jaren aan auto’s gesleuteld bij zijn vorige werkgevers. Maar auto’s poetsen was al jaren een grote hobby. Toen door fysieke beperkingen het sleutelen wat belastender werd, deed de kans zich voor om een carrièreswitch te maken. Bertus hoefde daar niet lang over na te denken en zo heeft hij volgens eigen zeggen van zijn hobby z’n werk gemaakt.

“Auto’s poetsen was altijd al een grote hobby. Hoe smeriger hoe beter. Dat maakt het poetsen alleen maar leuker!”

Kom je binnenkort jouw leaseauto of een huurauto ophalen en zie je hem glanzen voor ons pand? Dan is dat dankzij de inzet van Bertus. We hopen dat jij die inzet dan net zo weet te waarderen als wij dat doen.