team Autolease Twente

Maak kennis met onze nieuwe collega’s

In de afgelopen maanden is ons team alweer uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. Ze stellen zich graag aan jou voor.

Robin Demeijer

Robin Demeijer is 36 jaar en kortgeleden met zijn vrouw en dochtertje verhuisd vanuit Woerden naar Borne. Ongeveer 8 jaar geleden is hij per toeval in de autobranche beland. Hier heeft hij verschillende functies gehad, waaronder receptiewerkzaamheden en medewerker autoverhuur.

Sinds juli 2022 is Robin werkzaam op de afdeling contractbeheer bij Autolease Twente. Tot nu toe heeft hij een erg positieve indruk van het bedrijf: “De saamhorigheid en de no-nonsens manier van werken bevalt me erg goed.”

Robin Demeijer
Mart Tempert

Mart Tempert

Mart Tempert is 19 jaar en werkt sinds begin mei op de afdeling financiële administratie bij Autolease Twente. Mart is werkzaam als administratief medewerker. Tijdens zijn opleiding bedrijfsadministrateur op het ROC van Twente, heeft hij als bijbaan gewerkt bij TMZ de Weemelanden in Vriezenveen.

In zijn vrije tijd brengt Mart graag tijd door met zijn vrienden en speelt hij korfbal bij Blauw Zwart in Wierden. De eerste maanden bij Autolease Twente zijn hem goed bevallen: “Ik krijg hier de juiste begeleiding van ervaren collega’s. Dat geeft mij de kans me te ontwikkelen en ik leer veel. Mijn takenpakket is zeer divers, daardoor is elke dag weer anders.”

David Romero Fernandez

David Romero Fernandez is 21 jaar oud en komt uit Almelo. Van kinds af aan vindt hij auto’s al mooi. Zijn voorliefde begon met speelgoedauto’s. Later ging hij op de skelter de hele wijk door. In deze periode begon hij ook foto’s te maken van auto’s.

Door zijn almaar groeiende passie voor auto’s besloot hij op het MBO de opleiding verkoopadviseur mobiliteitsbranche te doen. Tijdens deze opleiding heeft hij ervaring opgedaan door stage te lopen bij verschillende autobedrijven.

Hij vertelt: “Na het afronden van de opleiding heb ik een jaar fulltime als verkoper in een bouwmarkt gewerkt, waar ik als bijbaan al werkte. Tot ik een vacature van Autolease Twente voorbij zag komen en meteen dacht: hier moet ik op solliciteren!” 

Na een paar goede gesprekken en een dagje meelopen, had hij een goede indruk van het bedrijf en de mensen. Wat hem voornamelijk aansprak was de Twentse nuchtere mentaliteit. “Maar,” zegt hij, “daar waar serieus gewerkt wordt, wordt ook écht serieus gewerkt. Ik hoop me de komende tijd verder te ontwikkelen binnen Autolease Twente en kijk erg naar een mooie samenwerking!”

David Romero Fernandez
Rik Tijhuis

Rik Tijhuis

Rik Tijhuis is 36 jaar, woonachtig te Hengelo en sinds december lid van het salesteam bij Autolease Twente. Na 19 jaar in een andere branche was hij toe aan een nieuwe uitdaging en kwam Autolease Twente op zijn pad. Autolease Twente bevalt hem erg goed, omdat er naast het harde werken aandacht blijft voor de sociale interactie tussen de collega’s. Rik hoopt op den duur echt wat toe te kunnen voegen aan Autolease Twente, zowel in de sales als organisatorisch. 

In zijn vrije tijd is hij voornamelijk bezig met voetbal. Hij vertelt: “Aankomend seizoen ben ik trainer/coach van SV Losser 19-1. Daarnaast ben ik voorzitter van de Club van 100 en onderdeel van de activiteitencommissie bij Achilles ’12 in Hengelo.”