Maak kennis met onze nieuwe collega Teunis

Maak kennis met onze nieuwe collega: Teunis! Te midden van alle drukte en bedrijvigheid hebben we de afgelopen maanden het genoegen gehad om Teunis te verwelkomen in ons team. Met enthousiasme stelt hij zich graag aan jullie voor.

Teunis van Dieren

Teunis van Dieren werkt sinds begin september op de finance afdeling van Autolease Twente. Teunis is 33 jaar en heeft de opleiding Accountancy op Nyenrode Business University en de opleiding Executive Master IT Auditing op Erasmus University Rotterdam afgerond.

Na tien jaar werkzaam geweest te zijn in de accountancy heeft Teunis de overstap gemaakt naar investeringsmaatschappij Reggeborgh Vastgoed. De opgedane ervaring komt goed van past bij de nieuwe functie binnen Autolease Twente: 

“Ik word enthousiast van de passie voor auto’s die binnen Autolease Twente heerst en zie er naar uit om bij te dragen aan de beoogde professionaliseringsslag om toekomstige groei mogelijk te maken en daarbij het huidige kwaliteitsniveau te waarborgen”

Het autohart van Teunis begint sneller te kloppen op het moment dat hij in zijn blauw-witte Volkswagen T2 uit 1978 stapt. Hoe ontspannend kan autorijden zijn!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten bij Autolease Twente. 

Teunis van Dieren