team Autolease Twente

Maak kennis met onze nieuwe collega Timo

Maak kennis met onze fantastische nieuwe collega: Timo! Te midden van alle drukte en bedrijvigheid hebben we de afgelopen maanden het genoegen gehad om Timo te verwelkomen in ons team. Met enthousiasme stellen we je graag voor aan Timo, een waardevolle toevoeging aan onze groep!

Hieronder stelt Timo zich graag aan jullie voor.

Timo Bijkerk

Hallo, ik ben Timo! Ik ben blij dat ik de kans krijg om mezelf aan je voor te stellen.

Ik ben 30 jaar jong en woon al 6 prachtige jaren in Losser, samen met mijn vriendin. Ik heb mijn roots in het gezellige Overdinkel, waar ik ben opgegroeid. Ik heb een diploma bedrijfsadministratie op zak, hoewel ik daar tot nu toe nog niet veel mee heb gedaan.

Gedurende 11 jaar heb ik gewerkt bij een autodemontage bedrijf in het Duitse Gronau. Je zou kunnen zeggen dat ik daar bij toeval terecht ben gekomen, maar het heeft me zeker gevormd. Mijn interesse in auto’s heeft me altijd al gefascineerd en het was geweldig om daar dagelijks mee bezig te kunnen zijn.

Nu kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging als After Sales Medewerker bij Autolease Twente. Tot nu toe voel ik me er al helemaal thuis.

Als ik niet aan het werk ben, heb ik genoeg om handen. Ik ben, niet geheel verrassend voor een autoliefhebber, een grote fan van Formule 1. Daarnaast hou ik van gamen en wandelen. Maar bovenal geniet ik van de tijd die ik doorbreng met mijn familie en vrienden. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten bij Autolease Twente. 

Timo Bijkerk