financial lease

Leasevorm Financial Lease

Financial lease is een bekende leasevorm voor de zakelijke rijder. Het is een leasevorm waarbij jij als bestuurder ook daadwerkelijk eigenaar wordt van de auto. Wat houdt deze leasevorm in? Wat zijn de voordelen? We leggen het graag aan je uit.

Wat is financial lease?

Bij financial lease word je zoals gezegd eigenaar van de auto. Je koopt hem zelf, alleen verzorgen wij de betaling van jouw auto (of een gedeelte daarvan). Met een vooraf afgesproken maandbedrag en looptijd, los je de auto af. Omdat je maandelijks aflost, houd je geld over voor andere belangrijke zakelijke investeringen. Financial lease is daarom een goede en veilige manier om een nieuwe auto aan te schaffen.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Kan ik jou ergens mee helpen?

Wij denken graag in mogelijkheden en zijn daardoor flexibel in de oplossingen die we kunnen bieden. Bij ons kun je terecht voor alle merken autolease.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze prijzen.

Contact opnemen

De voordelen van financial lease

Bij deze leasevorm wordt de auto direct jouw eigendom. Dat brengt diverse voordelen met zich mee. Denk aan het terugvorderen van de BTW of andere fiscale voordelen. In tegenstelling tot operational lease heb je bij financial lease ook geen beperking van het aantal kilometers.

Het is jouw auto dus bepaal je ook zelf wat je ermee doet. Wil jij ‘dikke velgen’ onder jouw auto? Of wil je de auto volledig wrappen? Geen probleem, je kunt de auto inrichten naar jouw wensen.

De voordelen op een rij:

  • Investeren zonder liquiditeitsverlies
  • Direct eigenaar van de auto
  • Fiscale voordelen
  • Recht op terugvordering BTW
  • Boetevrij voortijdig aflossen mogelijk
  • Keuze uit diverse looptijden

Meer weten of advies?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease voor jouw specifieke situatie? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Naam(Vereist)

Onze merken financial lease