Volkswagen Touareg lease

Ben jij op zoek naar ultieme luxe en kracht gecombineerd in één leaseauto? Dan is Volkswagen Touareg lease bij Autolease Twente precies wat je zoekt. De Volkswagen Touareg, een SUV van de gerenommeerde Duitse autoproducent Volkswagen, biedt al sinds 2002 prestaties en comfort van topklasse.

Touareg Plug-in Hybride (PHEV)

De Touareg, vernoemd naar de nomadenstam der Toearegs uit Noord-Afrika, is een bijzondere auto met een bijzondere naam. Deze naam weerspiegelt de avontuurlijke geest en het vermogen van de Touareg om zowel op de weg als off-road uit te blinken. Met zijn robuuste design en geavanceerde technologie is de Touareg een ware eyecatcher op de weg. Een van de opvallende kenmerken van de Volkswagen Touareg is de beschikbaarheid als Plug-in hybride (PHEV). Dit betekent dat je kunt genieten van de kracht en het comfort van een SUV terwijl je ook profiteert van een milieuvriendelijke rijervaring. De Touareg PHEV combineert een krachtige verbrandingsmotor met een elektrische aandrijving, wat zorgt voor indrukwekkende prestaties en efficiëntie.

.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen Touareg?

Wil je meer weten over de Volkswagen Touareg? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Touareg van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen Touareg zelf ervaren.

Ons diverse aanbod Taigo modellen

De SUV is uitgerust met geavanceerde technologieën en luxe voorzieningen, waardoor elke rit een plezierige ervaring wordt. Het ruime interieur biedt voldoende plaats voor jou en je passagiers, terwijl de royale bagageruimte ruimte biedt voor al je spullen. Waar wacht je nog op? Kies voor luxe, avontuur en milieubewustzijn met een Volkswagen Touareg leasecontract van Autolease Twente. Ervaar zelf waarom de Touareg een van de meest gewaardeerde SUV’s ter wereld is. Configureer jouw Touareg naar wens en vraag vandaag nog een vrijblijvende leaseofferte aan. Autolease Twente staat klaar om jou te helpen de weg op te gaan in stijl en comfort!

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen Touareg?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen Touareg de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …