Volkswagen Tiguan lease

De perfecte combinatie van stijl, comfort en ruimte in een leaseauto? Overweeg dan Volkswagen Tiguan lease bij Autolease Twente. De Tiguan, een populaire SUV/terreinwagen van Volkswagen, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en ruime rijervaring.

Al geliefd sinds 2006

Het Tiguan-concept werd geïntroduceerd door Volkswagen in 2006. Sindsdien is het een favoriet geworden onder leaseklanten. Tiguan leaseauto’s staan bekend om hun robuuste en sterke karakter, gecombineerd met een stijlvol ontwerp en voldoende ruimte voor al je behoeften. De nieuwe Volkswagen Tiguan is absoluut het overwegen waard. Deze 5-deurs SUV biedt comfortabele zitplaatsen voor vijf personen en ruime beenruimte, zelfs achterin. Zo is er altijd genoeg plaats, zelfs voor autostoeltjes voor de kinderen. Wat betreft bagageruimte kun je rekenen op maar liefst 615 kubieke centimeter in de kofferbak van deze comfortabele leaseauto. Als je de achterbank neerklapt, vergroot je de ruimte nog meer. De Tiguan is dan ook ideaal als vakantieauto of om grote voorwerpen zoals een wasmachine of een tafel te vervoeren.

.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen Tiguan?

Wil je meer weten over de Volkswagen Tiguan? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Tiguan van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen Tiguan zelf ervaren.

Ons diverse aanbod Taigo modellen

Bij Autolease Twente hebben we een divers aanbod Taigo leasemodellen. De standaarduitrusting van Volkswagen Tiguan omvat onder andere handmatige airconditioning. Bij Autolease Twente ben je vrij om de auto naar wens samen te stellen. Je kunt de auto configureren met de opties die jij belangrijk vindt. Waar wacht je nog op? Kies voor comfort, ruimte en stijl met een Volkswagen Tiguan leasecontract van Autolease Twente. Configureer je Tiguan naar wens en vraag vandaag nog een vrijblijvende leaseofferte aan. Ontdek zelf waarom de Tiguan zo geliefd is onder zakelijke rijders!

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen Tiguan?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen Tiguan de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …