Volkswagen Passat Variant lease

De Volkswagen Passat Variant is een ruime stationwagon combineert met geavanceerde technologie. Ongeëvenaard comfort, krachtige motoren en zuinig verbruik. Niks voor niets is de Volkswagen Passat Variant lease al jaren favoriet onder leaserijders.

Stil, comfortabel en royale ruimte

Ben je op zoek bent naar een stille en comfortabele stationwagon, met royale binnenruimte en een uitgebreide standaarduitrusting? De Volkswagen Passat Variant kan een uitstekende keuze zijn. De nieuwe Passat Variant zit boordevol slimme functies die autorijden veiliger en gemakkelijker maken. Een nieuwe toevoeging is Travel Assist, waarmee de auto keurig in het midden van de rijstrook blijft en een veilige afstand tot je voorganger houdt. Accelereren, remmen en sturen kun je daardoor aan de auto worden overgelaten, zo kun jij meer ontspannen onderweg gaan. Predictive Cruise Control is een uitbreiding van de bekende snelheidsregeling, waardoor de auto niet alleen vertraagt voor andere weggebruikers, maar ook voor bochten, rotondes en kruispunten.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen Passat Variant?

Wil je meer weten over de Volkswagen Passat Variant? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Passat Variant van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen Passat Variant zelf ervaren.

Kies je voor kracht of duurzaamheid

Volkswagen levert de Passat Variant met verbeterde 1.5 TSI (150 pk) en 2.0 TSI (190 pk tot 272 pk) benzinemotoren. Met een topsnelheid van 250 km/u en een acceleratie van 0-100 in minder dan zes seconden is deze zakelijke auto sneller dan ooit tevoren! Het nieuwe topmodel is de 2.0 TDI, een krachtige dieselmotor met maximaal 190 pk, een zeventraps DSG-automaat en een relatief lage CO2-uitstoot van slechts 120 g/km. Voor de milieubewuste leaserijder is er de Passat Variant GTE, die dit jaar terugkeert met een verbeterde elektrische actieradius en een systeemvermogen van maar liefst 218 pk. Dankzij de plug-in hybride aandrijving voldoet de Passat Variant GTE aan de Euro 6d emissierichtlijnen. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte voor deze Volkswagen aan.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen Passat Variant?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen Passat Variant de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …