Volkswagen ID.4 lease

Stel je voor: je rijdt in een gloednieuwe, volledig elektrische Volkswagen SUV met alle moderne gemakken die je maar kunt wensen. Dat is precies wat de Volkswagen ID.4 te bieden heeft. We hebben diverse ID.4 modellen direct uit voorraad waardoor je snel kunt kiezen voor Volkswagen ID.4 lease.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

520 kilometer actieradius

Deze volledig elektrische SUV biedt plaats aan vijf personen en heeft bovendien flink wat bagageruimte. De ID.4 is sterk genoeg om een aanhanger of caravan tot wel 1.000 kilo te trekken. Verkrijgbaar in twee verschillende accupakketten met een indrukwekkend rijbereik dat varieert van 344 km (52 kWh) tot maar liefst 520 km (77 kWh). Nog meer grip en kracht nodig? De ID.4 is beschikbaar met vierwielaandrijving. Welke ID.4 van het Duitse automerk Volkswagen je ook kiest, je kunt in beide gevallen lange afstanden volledig elektrisch afleggen.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen ID.4?

Wil je meer weten over de Volkswagen ID.4? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de ID.4 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen ID.4 zelf ervaren.

Contact opnemen

Herkenbaar ID ontwerp

Het uiterlijk van de ID.4 is direct herkenbaar als een echte ID. Opvallende LED-omrande koplampen, gestroomlijnde exterieur en opvallende achterspoiler. De ID.4 is uitgerust met geavanceerde assistentiesystemen, hoogwaardige infotainment en een royale elektrische actieradius. Afhankelijk van het accupakket kun je grote afstanden volledig elektrisch afleggen, zowel voor kleine ritten in de stad als lange afstanden. Klaar om de toekomst van autorijden te omarmen? Lease de Volkswagen ID.4 vandaag nog bij Autolease Twente en geniet van alle voordelen van elektrisch rijden in een stijlvolle en veelzijdige SUV.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen ID.4?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen ID.4 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Volkswagen ID.4 lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Volkswagen ID.4 lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Volkswagen ID.4 lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …