Volkswagen ID.4 lease

Stel je voor: je rijdt in een gloednieuwe, volledig elektrische Volkswagen SUV met alle moderne gemakken die je maar kunt wensen. Dat is precies wat de Volkswagen ID.4 te bieden heeft. We hebben diverse ID.4 modellen direct uit voorraad waardoor je snel kunt kiezen voor Volkswagen ID.4 lease.

520 kilometer actieradius

Deze volledig elektrische SUV biedt plaats aan vijf personen en heeft bovendien flink wat bagageruimte. De ID.4 is sterk genoeg om een aanhanger of caravan tot wel 1.000 kilo te trekken. Verkrijgbaar in twee verschillende accupakketten met een indrukwekkend rijbereik dat varieert van 344 km (52 kWh) tot maar liefst 520 km (77 kWh). Nog meer grip en kracht nodig? De ID.4 is beschikbaar met vierwielaandrijving. Welke ID.4 van het Duitse automerk Volkswagen je ook kiest, je kunt in beide gevallen lange afstanden volledig elektrisch afleggen.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen ID.4?

Wil je meer weten over de Volkswagen ID.4? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de ID.4 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen ID.4 zelf ervaren.

Herkenbaar ID ontwerp

Het uiterlijk van de ID.4 is direct herkenbaar als een echte ID. Opvallende LED-omrande koplampen, gestroomlijnde exterieur en opvallende achterspoiler. De ID.4 is uitgerust met geavanceerde assistentiesystemen, hoogwaardige infotainment en een royale elektrische actieradius. Afhankelijk van het accupakket kun je grote afstanden volledig elektrisch afleggen, zowel voor kleine ritten in de stad als lange afstanden. Klaar om de toekomst van autorijden te omarmen? Lease de Volkswagen ID.4 vandaag nog bij Autolease Twente en geniet van alle voordelen van elektrisch rijden in een stijlvolle en veelzijdige SUV.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen ID.4?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen ID.4 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …