Volkswagen ID.3 lease

Maak kennis met Volkswagen ID.3 lease. Volledig elektrisch met een grote actieradius van 559 kilometer en comfortabel rijden door de grote binnenruimte. Perfect voor mensen veel waarde hechten aan duurzaamheid, stijl en elektrische kracht.

559 kilometer actieradius

De Volkswagen ID.3 wekt gelijk het vertrouwde gevoel van een Volkswagen op. Zoals je gewend bent van dit iconische Duitse automerk kun je comfortabel rijden. Genoeg binnenruimte, een krachtige elektrische motor en een grote actieradius: alles wat je wil bij een elektrische auto. Er zijn twee batterijopties beschikbaar, 58 kWh of 77 kWh. Afhankelijk van de ID.3 uitvoering kun je tot wel 559 volledig elektrisch rijden. Niet alleen perfect voor dagelijkse korte ritten maar ook voor lange afstanden. Zo kun je altijd de eindbestemming bereiken zonder te stressen voor een lege accu.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen ID.3?

Wil je meer weten over de Volkswagen ID.3? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de ID.3 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen ID.3 zelf ervaren.

Bomvol uitgebreide opties

De Volkswagen ID.3 zit boordevol geavanceerde, intelligente technologieën die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Het innovatieve infotainmentsysteem, samen met het intuïtieve dashboard, zorgen voor een naadloze interactie tussen bestuurder en auto. Bovendien is de ID.3 uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen die zowel de veiligheid als het gemak verhogen. Met functies zoals adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en rijstrookassistentie wordt elke rit veiliger en comfortabeler. Klaar om de toekomst te omarmen met de Volkswagen ID.3? Lease hem vandaag nog bij Autolease Twente en ervaar de elektrische revolutie met stijl en comfort.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen ID.3?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen ID.3 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …