Volkswagen Arteon Shooting Brake lease

Op zoek naar een zakelijke leaseauto van Volkswagen die ruimte en stijl combineert? Met Volkswagen Arteon Shooting Brake lease heb je het beste van beide werelden. Stel jouw ideale leaseauto bij Autolease Twente samen en geniet van de perfecte combinatie van ruimte en stijl.

Perfect voor korte én lange afstanden

De Arteon Shooting Brake is de perfecte mix van exclusiviteit, comfort, innovatie en functionaliteit. Met een royale bagageruimte van 565 liter en een luxueuze uitstraling biedt deze auto alles wat je zoekt. Met de slimme Travel Assist fungeert de Arteon Shooting Brake als jouw copiloot, waardoor je altijd extra ogen op de weg hebt. Het systeem houdt veilig afstand tot andere voertuigen en kan zelfs helpen bij filerijden. Parkeerstress behoort ook tot het verleden dankzij het handige Park Assist-systeem, dat vrije parkeerplaatsen detecteert en je auto moeiteloos manoeuvreert. Geniet van elk moment van je rit in het uitnodigende, ruime, en comfortabele interieur van de Arteon Shooting Brake. Personaliseer zelfs de interieurverlichting naar jouw smaak. En wacht tot je de massagefunctie van de ErgoComfort stoelen ontdekt; je wilt nooit meer anders.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Volkswagen Arteon Shooting Brake?

Wil je meer weten over de Volkswagen Arteon Shooting Brake? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Arteon Shooting Brake van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Volkswagen Arteon Shooting Brake zelf ervaren.

Zuinige hybride aandrijving

Het opvallende design van de Arteon Shooting Brake, met een stoere LED-strip die de grille met de koplampen verbindt en nieuwe achterlichten, trekt direct de aandacht. Bovendien is deze auto aanzienlijk groter, wat resulteert in 5 centimeter extra hoofdruimte op de achterbank en een bagageruimte van 565 liter. Als je de achterbank neerklapt, krijg je bijna 2,10 meter laadvloer en een indrukwekkende kofferruimte van 1.632 liter. Je hoeft je dus nooit meer af te vragen of die nieuwe eettafel of de verhuisdozen van je vrienden wel in je auto passen. Bij Autolease Twente hebben we de Arteon Shooting Brake klaarstaan. Compleet met een automaat, digitale cockpit, navigatie, sportieve velgen en geavanceerde veiligheidsfuncties. Ervaar ultiem rijcomfort met deze elegante leaseauto van Volkswagen.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Volkswagen Arteon Shooting Brake?

Past Lease bij jou? Is Volkswagen Arteon Shooting Brake de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze Volkswagen modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …