Toyota RAV4 lease

Op zoek naar een ruime en toch sportieve leaseauto? Dan is Toyota RAV4 lease absoluut de moeite waard. Deze SUV met 5 deuren biedt plaats aan 5 personen en heeft voldoende beenruimte, zelfs op de achterbank. Hier is ruimte voor autostoeltjes en meer.

Sportief, robuust en ruim

De Toyota RAV4 Financial Lease auto was in 1994 de allereerste compacte SUV ooit. RAV staat voor ‘Recreational Activity Vehicle’ en de 4 staat voor de vierwielaandrijving. Toyota RAV4 lease is de perfecte keuze voor ondernemers die een betrouwbare SUV voor hun bedrijf willen. De kofferbak van deze moderne leaseauto biedt standaard 577 kubieke centimeter bagageruimte. Klap de achterbank neer voor nog meer ruimte. De Toyota RAV4 biedt gemoedsrust voor jouw onderneming, want deze leaseauto behoort tot de meest betrouwbare modellen in zijn segment. Heb je specifieke eisen voor jouw leaseauto? Gebruik dan de filters om snel de ideale auto voor jouw bedrijf te vinden.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Toyota RAV4?

Wil je meer weten over de Toyota RAV4? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de RAV4 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Toyota RAV4 zelf ervaren.

Compacte SUV van Toyota

Met Toyota lease regel je moeiteloos een prachtige leaseauto voor jouw bedrijf. Zelfstandig professionals kunnen nu eenvoudig een auto leasen. In ons ruime aanbod vind je altijd de Toyota RAV4 leaseauto met een leaseprijs die past bij jouw onderneming. De Toyota RAV4 is ontworpen voor bestuurders die de ruimte, zichtbaarheid en vierwielaandrijving van een SUV willen combineren met de wendbaarheid en zuinigheid van een compacte auto. De RAV4 was het eerste model dat deze wensen van de klant waarmaakte. De RAV4 is aanvankelijk verkrijgbaar met drie of vijf deuren en voor- of vierwielaandrijving. Deze SUV heeft een vermogen van maximaal 175 pk en een topsnelheid van 190 km/u. De SUV accelereert van 0 naar 100 km/u in 11,0 seconden en heeft een maximaal koppel van 208 Nm. Kies voor comfort en stijl met een Toyota RAV4 lease van Autolease Twente. Jouw dromen op de weg worden werkelijkheid.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Toyota RAV4?

Past Lease bij jou? Is Toyota RAV4 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze Toyota modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …