Toyota Corolla lease

Bij Autolease Twente begrijpen we dat jouw zakelijke auto aan al jouw eisen moet voldoen. Daarom zijn we enthousiast om je kennis te laten maken met de Toyota Corolla, een van ‘s werelds meest verkochte auto’s ooit. Met meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, heeft deze auto echt zijn sporen verdiend. Toyota Corolla lease is dus geliefd en populair bij veel mensen, benieuwd waarom? Op deze pagina vertellen we graag wat meer over deze veelverkochte auto van Toyota.

Populair met een rijke geschiedenis

De Toyota Corolla heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1966. De naam ‘Corolla’ betekent ‘kleine kroon’ in het Latijn en momenteel is de twaalfde generatie van deze iconische auto verkrijgbaar. Als je de verkoopcijfers van deze auto bekijkt, zou je kunnen zeggen dat hij het recht heeft om gekroond te worden. Als je op zoek bent naar een Toyota Corolla, de compacte vierdeurs sedan is direct uit voorraad leverbaar. Klaar om de weg op te gaan. Wil je graag duurzaam rijden? Bij ons kun je een nieuwe Toyota Corolla leasen met hybride aandrijving. Deze iconische auto is beschikbaar met de nieuwste generaties hybride technologie. Zo kun je een stukje autogeschiedenis naar jouw bedrijf halen en tegelijkertijd het milieu een handje helpen.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Toyota Corolla?

Wil je meer weten over de Toyota Corolla? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Corolla van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Toyota Corolla zelf ervaren.

De ultieme stadsauto

Als je denkt dat deze topauto iets voor jou is, bekijk dan ons volledige aanbod aan Toyota Corolla’s. Gebruik de filters om het zoeken naar jouw ideale zakelijke auto nog eenvoudiger te maken. Is de Toyota Corolla al in de buurt van de auto die je zoekt, maar wil je toch nog enkele vergelijkbare modellen bekijken? Neem dan eens een kijkje bij de Ford Focus of de Skoda Rapid. Kies jouw favoriet en sluit de beste lease deal af via Autolease Twente. Bij Autolease Twente begrijpen we dat jouw zakelijke auto aan al jouw eisen moet voldoen. Kies voor de betrouwbaarheid, stijl en geschiedenis van de Toyota Corolla.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Toyota Corolla?

Past Lease bij jou? Is Toyota Corolla de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze Toyota modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …