Toyota Aygo X lease

Met Toyota Aygo X lease heb je de perfecte compacte crossover voor autoritjes in de stad. Perfect voor nauwe straatjes, drukke wegen en voor fileparkeren. Niets voor niks zijn deze compacte leaseauto’s zeer geschikt voor zorgaanbieders of andere bedrijven die dicht bij de vestiging op zoek zijn naar mobiliteit.

Aygo X, de voorganger van Aygo

Toyota staat bekend om zijn betrouwbare en stijlvolle auto’s, en de Aygo X vormt daarop geen uitzondering. Met een eigentijds ontwerp en een verhoogde carrosserie onderscheidt deze auto zich van zijn voorgangers. Bijvoorbeeld een hogere zitpositie en dus een uitstekend zicht op de weg. Bovendien is de Aygo X uitgerust met geavanceerde LED-koplampen en actieve veiligheidssystemen waardoor het tot de veiligste auto’s in zijn klasse behoort. De Toyota Aygo X is niet alleen compact, maar zit boordevol geavanceerde veiligheidssystemen. Bijvoorbeeld adaptieve cruise control, rijstrookondersteuning, een noodremsysteem en verkeersbordherkenning. Het 7-inch multimediasysteem biedt functies zoals DAB+ radio en USB-connectiviteit. Tevens kun je eenvoudig de smartphone koppelen via Apple CarPlay en Android Auto koppelen.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Toyota Aygo X?

Wil je meer weten over de Toyota Aygo X? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Aygo X van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Toyota Aygo X zelf ervaren.

De ultieme stadsauto

De Toyota Aygo X is de ultieme stadsauto. Met zijn eigentijdse design en slimme functies maakt hij rijden in de stad uiterst toegankelijk. De verhoogde zitpositie biedt altijd een duidelijk zicht op het drukke stadsverkeer, terwijl zijn wendbaarheid en compacte formaat manoeuvreren in smalle straatjes moeiteloos maken. Bij Autolease Twente heb je altijd de keuze uit verschillende uitvoeringen, zodat je kunt ontdekken welke Aygo X het beste bij je behoeften past. Kies vandaag nog voor Toyota Aygo X Lease bij Autolease Twente en ervaar het plezier van stadsrijden in stijl. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe je achter het stuur van deze opvallende compacte crossover kunt stappen.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Toyota Aygo X?

Past Lease bij jou? Is Toyota Aygo X de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze Toyota modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …