Tesla Model 3 lease

Wil jij (de overgang maken naar) elektrisch autorijden en genieten van de innovatie die Tesla te bieden heeft? Dan is een Tesla Model 3 lease bij Autolease Twente de perfecte keuze voor jou. Bekijk ons aanbod Model 3 van Tesla online of neem direct contact met onze leaseadviseurs.

Betaalbaar elektrisch rijden

Met de Tesla Model 3 kun je betaalbaar elektrisch autorijden. Tesla heeft zijn populairste model grondig vernieuwd met een iets gewijzigd uiterlijk en een nieuw interieur. Het meest indrukwekkende is echter het verbeterde rijbereik van de Model 3. Je kunt met de vernieuwde Model 3 maar liefst 513 kilometer rijden op één batterijlading (WLTP). Moet je toch opladen? Aan een gewone laadpaal ben je slechts iets meer dan 6 uur kwijt, aan een snellader kun je de batterij van 10% tot 80% opladen in slechts 30 minuten. Tesla Model 3 is daarom perfect voor intensief gebruik gedurende de hele werkweek. Niks voor niets dat veel leaserijders kiezen voor Tesla.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Tesla Model 3?

Wil je meer weten over de Tesla Model 3? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Model 3 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Tesla Model 3 zelf ervaren.

Inclusief het bekende tabletscherm

De Tesla Model 3 zit boordevol luxe en geavanceerde technologie met uiteraard het bekende grote tabletscherm. Je kunt rekenen op een uitgebreid multimediasysteem met navigatie, een scherm voor het bekijken van filmpjes voor de achterpassagiers, geventileerde stoelen en draadloos opladen voor twee telefoons. Als je wilt, kun je kiezen voor extra opties zoals een zwart/wit interieur, grotere 19 inch velgen en verschillende niveaus van zelfrijdend vermogen, variërend van Enhanced Autopilot tot Full Self-Driving Capability. Je hebt ook de mogelijkheid om te upgraden naar de Model 3 Dual Motor All Wheel Drive, met twee elektromotoren die samen 499 pk leveren, een 75 kWh batterij en een rijbereik volgens WLTP van 629 kilometer. Dit is elektrisch autorijden op zijn best! Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer over ons aanbod Tesla Model 3 lease.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Tesla Model 3?

Past Lease bij jou? Is Tesla Model 3 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze Tesla lease modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …