Skoda Karoq lease

Stap in de Skoda Karoq en ervaar het leasen van een stoer model dat avontuurlijk rijplezier centraal stelt. Deze SUV straalt kracht uit en biedt ultiem comfort. Met Skoda Karoq lease bij Autolease Twente kun jij binnenkort genieten van alles wat deze SUV van Skoda te bieden heeft.

Hoge zitpositie en veel bagageruimte

De Skoda Karoq laat maar weinig zien van het oorspronkelijke idee dat Skoda een budgetmerk moest zijn. Deze SUV biedt een overvloed aan laadruimte en een scala aan nuttige opties. Met zijn stoere uitstraling en moderne design is de Karoq een echte blikvanger op de weg. De Skoda Karoq is Skoda’s antwoord op het populaire segment van compacte SUV’s en crossovers. Deze SUV is ideaal voor mensen die de voordelen willen ervaren van een hoge zitpositie, stoere SUV-looks en veel bagageruimte. Rijden in de stad of op zoek naar avontuur, de Karoq staat garant voor veelzijdigheid, flexibiliteit en moderniteit.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Skoda Karoq?

Wil je meer weten over de Skoda Karoq? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Karoq van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Skoda Karoq zelf ervaren.

Sterk in trekkracht en grote (bagage)ruimte

De Skoda Karoq is niet alleen stijlvol en ruim, maar ook sterk in trekkracht. Je kunt met gemak een aanhanger of caravan trekken met een gewicht tot 1.500 kg (geremd). Met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 1.920 kg is de Karoq klaar voor allerlei avonturen. Het dak kan zelfs tot 75 kg extra bagage dragen. De Skoda Karoq verrast niet alleen met zijn trekkracht, maar ook met zijn bagageruimte. Met maar liefst 521 liter in de kofferbak biedt hij meer dan de meeste auto’s in dit segment. Dankzij de optionele VarioFlex achterstoelen kan de bagageruimte zelfs worden uitgebreid tot 588 liter. Vraag onze leaseadviseurs naar de exacte trekkracht van jouw gekozen leaseauto.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Skoda Karoq?

Past Lease bij jou? Is Skoda Karoq de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere Skoda leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …