Renault Magane E-tech lease

We zijn verheugd om je kennis te laten maken met de Renault Megane E-Tech electric. Een opvallende en innovatieve hatchback die de perfecte balans vindt tussen compactheid en krachtige uitstraling dankzij zijn unieke crossover-stijl. Is Renault Magane E-tech lease de beste leaesoptie voor jou? Bekijk ons aanbod Megane elektrische leaseauto’s van Renault op deze pagina en laat je overtuigen.

Uniek design

Met zijn brede schouders en aerodynamische lijnen trekt de Renault Megane E-Tech electric direct de aandacht. Het unieke design wordt versterkt door opvallende details zoals 20-inch lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, een iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warme titanium accenten. Dit alles komt samen in een auto die zowel uitmuntend als origineel is. De Megane E-Tech electric biedt ongekend veel ruimte. Het nieuwe, verbreedde dashboard zorgt voor extra comfort. Dankzij het ontbreken van een versnellingsbak is er bovendien meer beenruimte achterin, namelijk 209 mm, en een indrukwekkende 33 liter extra opbergruimte. Schakel moeiteloos over van een traditionele achteruitkijkspiegel naar een uitgebreid camerabeeld met behulp van het achteruitrijcamerasysteem en de daksensor. Dit geeft je een onbelemmerd zicht, zelfs wanneer de achterbank vol passagiers zit.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Renault Magane E-tech?

Wil je meer weten over de Renault Magane E-tech? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Magane E-tech van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Renault Magane E-tech zelf ervaren.

Nieuwe openR-schermen

In de Megane E-Tech electric staat de bestuurder centraal. De bedieningselementen zijn strategisch rondom het compacte stuur geplaatst om ruimte te besparen en een veiligere rijervaring te bieden. De nieuwe elektrische stuurbekrachtiging en het lage zwaartepunt van de auto zorgen voor een uiterst nauwkeurig rijgedrag. Met het nieuwe openR-scherm beschik je over een van de grootste ingebouwde digitale displays in dit segment. Met een schermoppervlakte van maar liefst 774 cm² geniet je van haarscherpe beelden in hoge resolutie. Belangrijke informatie zoals snelheid, navigatie en laadniveau blijven eenvoudig binnen handbereik op het instrumentenpaneel.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Renault Magane E-tech?

Past Lease bij jou? Is Renault Magane E-tech de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze Renault modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …