Porsche Taycan lease

Op zoek naar een volledig elektrische Porsche op te leasen? We zijn verheugd om de nieuwste sensatie in de wereld van elektrische auto’s te introduceren: de Porsche Taycan. Als een toonaangevende leaseaanbieder in Hengelo (Overijssel) en met ons brede scala aan leasevormen, bieden we jou de kans om de volledig elektrische Porsche te leasen. Bekijk ons aanbod voor Porsche Taycan lease hieronder of lees meer over dit bijzonder model.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Sportief en milieuvriendelijk

De Porsche Taycan combineert de legendarische sportiviteit van Porsche met de milieuvriendelijke aandrijving van een volledig elektrische auto. Deze sportieve sedan met vier deuren biedt ruimte voor het hele gezin zonder in te leveren op prestaties. Zelfs in een wereld van elektrische auto’s is de Taycan nu al een opvallende verschijning. Het interieur van de Taycan is modern, luxe en bomvol technologie. Het wordt gedomineerd door een reeks indrukwekkende beeldschermen die alles, van het dashboard tot de klimaatregeling, beheren. Zelfs de passagiers kunnen genieten van hun eigen scherm aan de rechterkant van het dashboard. Het is een plek waar de toekomst samensmelt met de klassieke Porsche.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Porsche Taycan?

Wil je meer weten over de Porsche Taycan? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Taycan van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Porsche Taycan zelf ervaren.

Contact opnemen

Snel elektrisch rijden en opladen

De Taycan is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: de 4S, de Turbo en de Turbo S. De Turbo levert een indrukwekkend vermogen van 500 kW (680 pk) en sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 3,2 seconden. Met een volledig opgeladen batterij heeft de Taycan een actieradius van maar liefst 450 km. De Turbo S heeft een verbluffend vermogen van 560 kW (761 pk) en sprint in slechts 2,8 seconden naar 100 km/u. Beide versies zijn ware elektrische snelheidsmonsters en brengen de iconische prestaties van Porsche naar een nieuw niveau. Deze elektrische sportwagen kan worden opgeladen met een snelheid van maar liefst 270 kW, ongeëvenaard in de EV-wereld. Bij maximaal laadvermogen is de batterij van de Taycan na slechts 21 minuten al voor 80% opgeladen.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Porsche Taycan?

Past Lease bij jou? Is Porsche Taycan de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor Porsche Taycan lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor Porsche Taycan lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van Porsche Taycan lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk ook eens Porsche modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …