Porsche Panamera Sport Turismo lease

Ben je op zoek naar de ultieme combinatie van sportiviteit, luxe en ruimte? Dat is precies wat de Porsche Panamera Sport Turismo te bieden heeft. Als dé leaseaanbieder in Hengelo (Overijssel) bieden we jou graag de kans om deze buitengewone auto te leasen. Bekijk ons aanbod Porsche auto’s hieronder en lees waarom Porsche Panamera Sport Turismo lease een goede keuze voor jou kan zijn.

Groter en comfortabeler

De Porsche Panamera Sport Turismo is een bijzondere uitvoering van de alom geprezen Porsche Panamera. Het verschil zit hem in de carrosserie. Terwijl de standaard Panamera een elegante sedan is, combineert de Sport Turismo deze elegantie met de praktische voordelen van een stationwagon. Dit resulteert in een sportieve en ruime auto met een onmiskenbaar Porsche-design. De Sport Turismo biedt niet alleen meer binnenruimte, maar ook een grotere bagageruimte, wat ideaal is voor lange ritten, vakanties en zakelijk gebruik. Dankzij de extra achterbank kan deze Porsche comfortabel vier passagiers vervoeren.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Porsche Panamera Sport Turismo?

Wil je meer weten over de Porsche Panamera Sport Turismo? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Panamera Sport Turismo van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Porsche Panamera Sport Turismo zelf ervaren.

Uitstekende autoprestaties

Natuurlijk zou het geen Porsche zijn zonder uitstekende prestaties. De Panamera Sport Turismo is uitgerust met krachtige motoren die zorgen voor indrukwekkende acceleratie en wendbaarheid op de weg. Of je nu kiest voor een V6 of V8, je kunt rekenen op de legendarische Porsche-rijervaring. Bij Autolease Twente geloven we in het bieden van de ultieme lease-ervaring. Met een Porsche Panamera Sport Turismo lease profiteer je van de voordelen van deze luxe auto zonder je zorgen te maken over de eigendomskosten. Onze leasevormen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften als zakelijke rijder.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Porsche Panamera Sport Turismo?

Past Lease bij jou? Is Porsche Panamera Sport Turismo de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens Porsche modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …