Porsche Cayenne lease

Al sinds 2003 staat deze SUV aan de top en heeft hij zich door de jaren heen ontwikkeld, met de meest recente generatie die in 2018 werd geïntroduceerd. De Porsche Cayenne staat synoniem voor luxe, prestaties en uitmuntendheid. Benieuwd naar Porsche Cayenne lease? Vind de perfecte Porsche Cayenne die bij jou past bij Autolease Twente.

Krachtige motoren

De Porsche Cayenne biedt keuze uit krachtige motoren, variërend van 6- tot 8-cilinders, met vermogens die variëren van 340 pk tot maar liefst 460 pk, afhankelijk van het gekozen model. Een sportwagen vermomd als SUV, dat is hoe de Porsche Cayenne zich het beste laat omschrijven. Het vernieuwde ontwerp straalt kracht en elegantie uit met zijn imposante grille, brede achterzijde en opvallende lichtunits. Echter, de Cayenne is meer dan alleen uiterlijke pracht. De V6-turbomotoren leveren indrukwekkende vermogens en koppel, waardoor de Cayenne zich moeiteloos plaatst onder de snelste en krachtigste leaseauto’s in zijn klasse. Met een adembenemend vermogen van 474 pk is de Cayenne S het absolute topmodel. Bovendien is de Cayenne beschikbaar als plug-in hybride, wat het milieuaspect en brandstofefficiëntie ten goede komt.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Porsche Cayenne?

Wil je meer weten over de Porsche Cayenne? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Cayenne van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Porsche Cayenne zelf ervaren.

Ruim en comfortabel

Naast zijn sportieve kwaliteiten blinkt de Cayenne uit in ruimte en comfort. Het interieur is ontworpen met het oog op maximaal comfort en bewegingsvrijheid voor jou en je passagiers. De achterbank is verstelbaar in verschillende posities, waardoor je altijd een oplossing vindt voor je bagagebehoeften. Klap je de achterbank helemaal neer, dan geniet je van een indrukwekkende bagageruimte van maximaal 1.710 liter. Kies voor Porsche Cayenne lease bij Autolease Twente en ervaar de ultieme combinatie van luxe, prestaties en veelzijdigheid. Neem vandaag nog contact op met onze Lease Adviseurs om de mogelijkheden voor jouw persoonlijke Porsche Cayenne lease te bespreken. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je (Porsche) droomauto.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Porsche Cayenne?

Past Lease bij jou? Is Porsche Cayenne de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens Porsche modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …