Porsche Boxster lease

Bij Autolease Twente bieden we je de kans om de legendarische Porsche Boxster te leasen. De naam Boxster is afgeleid van ‘Boxer’ en ‘Roadster’, wat perfect de essentie van deze moderne roadster weerspiegelt. Porsche Boxster lease staat voor puur rijplezier en indrukwekkende prestaties.

Ongeëvenaarde rijervaring

De Porsche Boxster is een tweedeurs sportwagen die een ongeëvenaarde rijervaring biedt. De laatste generatie van de Boxster levert hogere trekkracht en een lager brandstofverbruik, wat resulteert in vloeiendere acceleratie en wendbaarheid. Met zijn krachtige 6-cilinder motor staat de Boxster garant voor opwindende prestaties op de weg. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van Porsche Boxster lease, staan onze Lease Adviseurs voor je klaar. Ze kunnen je alles vertellen over de voordelen van het leasen van deze geweldige sportwagen.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Porsche Boxster?

Wil je meer weten over de Porsche Boxster? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Boxster van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Porsche Boxster zelf ervaren.

Geniet van alle (lease)voordelen

Met Porsche Boxster lease geniet je van de voordelen van deze leasevorm. Je investeert in je bedrijf terwijl je de kosten over maximaal 60 maanden spreidt. Als economisch eigenaar bepaal je zelf het aantal kilometers dat je rijdt, waardoor je de vrijheid hebt om te gaan waar je wilt. Het is de perfecte keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar de ultieme combinatie van prestaties en flexibiliteit. Wil je meer informatie over het zakelijk leasen van een Porsche Boxster? Neem dan contact op met onze Lease Adviseurs voor persoonlijk advies over het leasen van een Porsche. Met Porsche Boxster lease breng je puur rijplezier en onbegrensde vrijheid binnen handbereik.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Porsche Boxster?

Past Lease bij jou? Is Porsche Boxster de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens Porsche modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …