Porsche 911 cabrio lease

Bij Autolease Twente bieden we je de kans om het icoon van Porsche te ervaren – de Porsche 911 Cabrio. Deze legendarische sportwagen, sinds 1964 op de markt, is uitgegroeid tot de meest iconische en herkenbare Porsche. Het geheim van zijn tijdloze populariteit ligt in de krachtige lijnen en de voortdurende evolutie van dit meesterwerk op vier wielen. Geïnteresseerd in Porsche 911 cabrio lease? Bekijk ons aanbod van dit bijzondere model op deze pagina en laat je informeren over deze indrukwekkende cabriolet.

Al sinds 1982: Porsche cabriolet

De Porsche 911 begon als een coupé, maar in 1967 bracht Porsche de targa-versie uit, een cabriolet met een rolbeugel voor extra veiligheid. In 1982 introduceerde Porsche de eerste volledige cabrioletversie, beschikbaar voor verschillende 911-modellen. Onder de motorkap heeft de 911 continu indrukwekkende ontwikkelingen doorgemaakt. Met een breed scala aan motoren om uit te kiezen, kun je de Porsche 911 Cabrio krijgen die het beste bij je past. Van de klassieke luchtgekoelde zescilinder boxermotor met 130 pk in het oorspronkelijke model tot krachtige varianten zoals de legendarische 911 Turbo. De Porsche 911 Cabrio biedt de ideale combinatie van sportiviteit en luxe. Het interieur van latere generaties is een meesterwerk op zich, met een focus op hoogwaardige materialen en luxe afwerking. Het 964-model uit de derde generatie, geproduceerd van 1989 tot 1994, markeerde een keerpunt met een radicaal verbeterd interieur en geavanceerde luxeopties.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Porsche 911 cabrio?

Wil je meer weten over de Porsche 911 cabrio? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de 911 cabriolet van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Porsche 911 cabrio zelf ervaren.

Uitstekend rijcomfort

Naast het luxueuze interieur heeft Porsche altijd de rijprestaties van de 911 geoptimaliseerd. Verfijnde ophanging en verbeterde vering zorgen voor uitstekende wegligging en rijcomfort. De latere modellen bieden ook moderne gemakken zoals airconditioning en navigatie, waardoor de 911 Cabrio niet alleen een sportwagen is, maar ook een praktische keuze voor dagelijks gebruik. De Porsche 911 Cabrio is altijd trouw gebleven aan zijn roots als een pure sportauto, en het is geen verrassing dat deze auto nog steeds de harten van autoliefhebbers over de hele wereld verovert. Wil je het legendarische rijplezier van de Porsche 911 Cabrio ervaren? Bij Autolease Twente maken we het mogelijk om dit bijzondere model van Porsche te leasen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het leasen van deze onvergelijkbare sportwagen.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Porsche 911 cabrio?

Past Lease bij jou? Is Porsche 911 cabrio de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens Porsche modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …