Polestar 2 lease

Het allereerste model van een in 2017 opgericht automerk Polestar: de Polestar 2. Een volledig elektrische auto met een sportief design en de betrouwbaarheid zoals je van moederbedrijf Volvo mag verwachten. We hebben de elektrische auto’s voor Polestar 2 lease direct uit voorraad leverbaar. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan.

Tot 470 kilometer actieradius

Met de Polestar 2 kun je moeiteloos tot wel 470 km rijden zonder op te laden. Zo kun je de auto voor dagelijks intensief gebruik in Nederland perfect gebruiken. Deze elektrische auto is uitgerust met een accupakket van 78 kWh of 82kWh, afhankelijk welke uitvoering je kiest. Beide zijn ontworpen om een zo lang mogelijke levensduur van de accu’s de garanderen. Moet je de accu opladen? De batterij is in slechts een half uur opgeladen bij een snellaadstation. Zo kun je tijdens de rit naar een zakelijke klant of bij een tussenstop onderweg naar je vakantiebestemming weer snel de weg op.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Polestar 2?

Wil je meer weten over de Polestar 2? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Polestar 2 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je deze elektrische auto zelf ervaren.

Standaard rijk uitgerust met opties

Adaptive cruise control, keyless access, stoelverwarming, premium audiosysteem en een panoramisch glazen dak. Dit zijn een greep van de opties die bij de standaarduitrusting bij de Polestar 2 behoren. Android infotainmentsysteem, Polestar Connect, spraakherkenning of de Polestar Explore app voor smartphone: ervaar het allemaal tijdens een proefrit of laat de mogelijkheden uitleggen door onze leaseadviseurs. We hebben de uitvoering LSRM, LSRM Plus of de LSRM Launch Edition die je bij ons kunt bekijken in onze showroom te Hengelo (Overijssel) of zelf kunt ervaren tijdens een proefrit.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Polestar 2?

Past Lease bij jou? Is Polestar 2 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …