Peugeot 5008 lease

Ben je op zoek naar een ruime en veelzijdige SUV? De Peugeot 5008 is de perfecte keuze. Deze grote SUV van Peugeot biedt zoveel binnenruimte dat auto maar liefst 7 zitplaatsen heeft. Als je kiest voor de Peugeot 5008 lease krijg je niet alleen ruimte, maar ook een krachtige en efficiënte 1.2 PureTech benzinemotor met 130 pk onder de motorkap. Kortom: een krachtige, betrouwbare leaseauto met veel ruimte voor maar liefst 7 personen.

Comfortabel reizen met 7 personen

Met de derde zitrij in de Peugeot 5008 kun je comfortabel reizen met 7 personen. Als je minder passagiers hebt, kun je deze stoelen tijdelijk verwijderen om extra bagageruimte te creëren. Met Peugeot 5008 lease kun je profiteren van een ruime kofferbak. Standaard biedt deze eigentijdse leaseauto maar liefst 780 kubieke centimeter aan bagageruimte. Als je de achterbank neerklapt, kun je deze ruimte zelfs vergroten voor nog meer laadvermogen. Op vakantie gaan of grote objecten vervoeren, de Peugeot 5008 staat voor je klaar. Voor nog meer gemak is de Peugeot 5008 ook beschikbaar als automaat, naast de handgeschakelde versie.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Peugeot 5008?

Wil je meer weten over de Peugeot 5008? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de 5008 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de 7-persoons SUV zelf ervaren.

Krachtig, ruimte en veilig

De Peugeot 5008 wordt standaard geleverd met handmatige airconditioning. Bij Autolease Twente heb je de vrijheid om je auto samen te stellen zoals jij dat wilt. Op onze website kun je de auto volledig naar jouw wensen configureren. Klaar om de ruimte, comfort en veelzijdigheid van de Peugeot 5008 te ervaren? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Autolease Twente en ontdek hoe deze indrukwekkende SUV jouw rijervaring naar een hoger niveau kan tillen.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Peugeot 5008?

Past Lease bij jou? Is Peugeot 5008 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere Peugeot leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …