Opel Corsa-E lease

Een degelijke leaseauto die je gemakkelijk en betrouwbaar van A naar B brengt, maar dan volledig elektrisch? Kies dan voor Opel Corsa-E lease, een compacte elektrisch auto voor dagelijks vervoer én een zorgeloze leasevorm waarbij je alleen nog maar hoeft te tanken. We hebben de Opel Corsa-E direct uit voorraad leverbaar, zo rij je snel weg in deze nieuwe auto van het Duitse automerk Opel.

Perfecte elektrische stadsauto

De Opel Corsa-E is niet zomaar een elektrische auto; het is een stadsauto die comfort, technologie en duurzaamheid combineert voor een ongeëvenaarde rijervaring. Net als zijn brandstof-aangedreven tegenhanger, biedt de Opel Corsa-E comfort op hoog niveau. Deze elektrische Corsa is voorzien van de nieuwste technologieën die jouw autorit niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger maken. Een van de opvallende kenmerken van de Corsa-E is zijn fluisterstille werking, waardoor je in alle rust van je rit kunt genieten. Met een actieradius van maar liefst 359 kilometer hoef je je geen zorgen te maken over opladen tijdens je dagelijkse ritten. En als je toch moet opladen, is de Corsa-E snel weer klaar voor de weg. Binnen slechts een half uur laad je de batterij op tot 80%, zodat je snel weer verder kunt.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Opel Corsa-E?

Wil je meer weten over de Opel Corsa-E? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Corsa-E van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Opel Corsa-E zelf ervaren.

Ruim uitgeruste opties

De Corsa-E biedt je de keuze uit drie verschillende rijmodi, zodat je de rijervaring kunt aanpassen aan jouw wensen. Bovendien is de Corsa-E uitgerust met een regeneratief remsysteem, dat de energie die vrijkomt tijdens het remmen omzet in extra actieradius. Zo maximaliseer je de efficiëntie en vergroot je het bereik. Veiligheid staat voorop in de Corsa-E. Met Adaptive Cruise Control en een snelheidsbegrenzer wordt jouw rijcomfort verhoogd en blijf je ontspannen achter het stuur. Heb je hulp nodig bij inparkeren? De 180 graden achteruitrijcamera maakt het inparkeren in zelfs de kleinste parkeerplekken een fluitje van een cent.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Opel Corsa-E?

Past Lease bij jou? Is Opel Corsa-E de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere Opel leasemodellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …