Nio ET5 lease

Bij Autolease Twente kunnen we met trots Nio ET5 lease aanbieden. Deze Chinese fabrikant heeft met de Nio ET5 zijn focus gericht op liefhebbers van elektrisch rijden, met name degenen die gecharmeerd zijn van de Tesla Model 3. Met Nio beleef je elektrisch rijden op een geheel nieuw niveau. Benieuwd? Op deze pagina geven we graag wat meer informatie over dit bijzonder model.

Indrukwekkend groot accupakket

De Nio ET5 wordt aangedreven door een krachtige elektrische motor en is standaard uitgerust met een indrukwekkend 75 kWh groot accupakket. Hiermee geniet je van een verbazingwekkende actieradius van 456 kilometer (WLTP), wat betekent dat je zorgeloos lange afstanden kunt afleggen. Het opladen aan een publieke laadpaal duurt ongeveer 7 uur en 45 minuten, terwijl je met een snellader in slechts 30 minuten weer van 10% tot 80% kunt opladen.

Duurzaam, binnen en buiten

De Nio ET5 is niet alleen een efficiënte elektrische sedan, maar ook een perfecte mix van prestaties en geavanceerde technologie. Het gestroomlijnde ontwerp verbetert de aerodynamica en draagt bij aan de indrukwekkende actieradius. Stap in het interieur, en je wordt verwelkomd door luxe en comfort. Het volledig glazen dak beschermt tegen schadelijke UV-stralen en biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving. De strakke lijnen van het exterieur benadrukken het iconische dashboardontwerp van Nio, terwijl de geïntegreerde LED-koplampen de auto een onderscheidende uitstraling geven.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Nio ET5?

Wil je meer weten over de Nio ET5? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de ET5 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Nio ET5 zelf ervaren.

Nieuwste technologieën

Nio zet zich in voor duurzaamheid, en dat zie je terug in het interieur van de ET5. Duurzame materialen, zoals gerecyclede PET-flessen, worden gebruikt om het interieur vorm te geven. Natuurlijke mineralen en plantenvezels verminderen de koolstofuitstoot tijdens het productieproces. De ET5 is niet alleen een luxe auto, maar ook een statement van duurzaamheid. Bij Nio draait het om innovatie, en dat geldt ook voor de technologie aan boord van de ET5. NOMI, het intelligente assistentiesysteem, begrijpt je beter dankzij vier microfoons en een speciale NPU-kern. PanoCinema prikkelt al je zintuigen met video, audio, verlichting en zelfs geur, waardoor je ondergedompeld wordt in een unieke rijervaring. Het high-end luidsprekersysteem met Dolby Atmos en ultra-wide-band technologie maken je rit nog indrukwekkender.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Nio ET5?

Past Lease bij jou? Is Nio ET5 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …